ana banner görseli 52

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ελαστικά για το όχημά σας

18 Μαρτίου 2024 - 5

Όταν επιλέγετε ελαστικά ανάλογα με το όχημα, πρέπει να λάβετε υπόψη τις τεχνικές προδιαγραφές, τις επιδόσεις και τις κλιματικές συνθήκες στις οποίες θα χρησιμοποιηθεί. Οι διαστάσεις των ελαστικών του οχήματός σας είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικές για την εύρεση του ιδανικού ελαστικού. Τα μεγέθη των ελαστικών ανάλογα με τα οχήματα βρίσκονται στις πόρτες οδηγού και συνοδηγού κάθε οχήματος. Με τις πληροφορίες που δίνονται εδώ, μπορείτε να μάθετε ποιο πρέπει να είναι το πλάτος και η διάμετρος του ελαστικού. Ενώ τα ελαστικά υψηλής χωρητικότητας φέρουν το σύμβολο HL, τα ελαστικά που χρησιμοποιούνται στα οχήματα της μάρκας Audi, BMW και Mercedes παράγονται με το σύμβολο OE, που σημαίνει "πρώτη τοποθέτηση". Ενώ αυτές οι βασικές πληροφορίες είναι εύκολα προσβάσιμες, υπάρχει μια άλλη σημαντική ενότητα στην επιλογή του σωστού ελαστικού.

Κάθε μάρκα οχήματος έχει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα στα οχήματά της. Ενώ η BMW ξεχωρίζει για τους λάτρεις της ταχύτητας, η Toyota ξεχωρίζει για την απόδοση καυσίμου. Σε αυτό το σημείο, είναι απαραίτητο να εστιάσετε σε ορισμένα χαρακτηριστικά ελαστικών για να υποστηρίξετε τα χαρακτηριστικά του οχήματος.

4w 1015 tire michelin crossclimate camping en product in context 1 nosignature landscape 1

Ελαστικά υψηλής πρόσφυσης για σπορ οχήματα

Τα σπορ οχήματα είναι πάθος για πολλούς ανθρώπους. Μάρκες που έχουν αναδείξει την ταχύτητα και την άνετη οδήγηση, όπως η BMW, προσφέρουν μια αξέχαστη οδηγική εμπειρία όταν συνδυάζονται με τα κατάλληλα ελαστικά οχημάτων. Ένα σπορ αυτοκίνητο χρειάζεται ένα ελαστικό που να έχει υψηλή πρόσφυση και να παρέχει αποτελέσματα σε βρεγμένο και στεγνό φρενάρισμα. Σε αυτό το σημείο, ελαστικά όπως το Michelin Pilot Sport 5 έρχονται στο προσκήνιο. Παρέχοντας καλή πρόσφυση σε βρεγμένους δρόμους απολαμβάνετε υψηλές επιδόσεις. Αυτά τα μοντέλα, που διαθέτουν ένδειξη Wear2check, επιτρέπουν τον εύκολο έλεγχο της αντοχής των ελαστικών. Ελαστικά με κομψή σχεδίαση με ματ εμφάνιση εναρμονίζονται με τη συνολική κομψότητα του αυτοκινήτου.

4w 997 tire michelin crossclimate suv 2 en product in context 1 nosignature landscape 4

 

Ελαστικά ειδικά κατασκευασμένα για οχήματα SUV

Οι πολυπληθείς οικογένειες ή άτομα που τους αρέσει να ταξιδεύουν με μεγάλα οχήματα στρέφονται στα οχήματα SUV σήμερα. Η Fiat, μια από τις μάρκες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στα οχήματα SUV, αντικατοπτρίζει την ιταλική κομψότητα στα οχήματά της, ενώ η Michelin παράγει ιδανικά ελαστικά για SUV. Προσφέρει μακροχρόνια και άνετη χρήση με μοντέλα ελαστικών όπως το Pilot Alpin 5 SUV. Αυτή η σειρά ελαστικών Michelin είναι εγκεκριμένη από κατασκευαστές αυτοκινήτων ανώτερης κατηγορίας. Τα ελαστικά της σειράς SUV είναι επίσης στην πρώτη γραμμή για τα οχήματα SUV που ανήκουν στη Mercedes-Benz. Η αντοχή και το ενισχυμένο περίβλημα των ελαστικών, σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων.

Το χειμερινό ελαστικό Pilot Alpin 5 SUV επίσης ξεχωρίζει. Όσοι θέλουν να ταξιδέψουν με τα οχήματά τους τους χειμερινούς μήνες μπορούν να διασφαλίσουν ότι τα οχήματά τους έχουν ισχυρό κράτημα με αυτά τα ελαστικά. Τα συμμετρικά σχέδια πέλματος των ελαστικών με κεντρικές αυλακώσεις αυξάνουν την αντίσταση στην υδρολίσθηση. Επιπλέον, αυξάνουν το επίπεδο πρόσφυσης και απόκρισης του οχήματος.

2022 03 dcem mi b2c na 4w conv sum pilotsport5 nativead static na 1200x628 na 5 na 1

 

Αν ψάχνετε ελαστικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις εποχές στο SUV σας, η Michelin σας έχει τη λύση με την γκάμα MICHELIN Crossclimate.

Ελαστικά συμβατά με χαρακτηριστικά αυξημένης απόδοσης καυσίμου

Υπάρχουν ελαστικά που αυξάνουν την εξοικονόμηση καυσίμου σε μάρκες αυτοκινήτου που ξεχωρίζουν για την οικονομία στα καύσιμα, όπως η Toyota και η Renault. Μπορείτε να αυξήσετε την απόδοση καυσίμου μειώνοντας την αντίσταση κύλισης και απορροφώντας λιγότερη ενέργεια κατά το φρενάρισμα.

Το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται
Ο ιστότοπος δεν υποστηρίζει το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην εμφανίζονται κανονικά. Μπορεί να παρατηρήσετε κάποια περίεργη συμπεριφορά κατά την περιήγησή σας. Χρησιμοποιήστε ή ενημερώστε/εγκαταστήστε ένα από τα ακόλουθα προγράμματα περιήγησης για να βλέπετε σωστά όλο το περιεχόμενο