Βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα ελαστικών σε λίγα δευτερόλεπτα

Αυτοκίνητο
  • Αυτοκίνητο
Αυτοκίνητο
  • Αυτοκίνητο
Εντοπισμός της τοποθεσίας μου

Σχετικά με τους Μεταπωλητές της Michelin στην Ελλάδα

Υπηρεσίες για Ελαστικά & Οχήματα

Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να τεστάρετε το  όχημά σας και να απολαύσετε τις δυνατότητές του. Στη Michelin, ξέρουμε ότι τα καλά αυτοκίνητα, οι μηχανές και τα scooter απαιτούν καλά ελαστικά, και γι’ αυτό οι εξουσιοδοτημένοι μεταπωλητές μας έχουν στη διάθεσή τους τα πιο πρόσφατα προϊόντα μας. Είτε οδηγείτε στην πόλη με το SUV σας ή με τη μοτοσυκλέτα σας εκτός δρόμου, είτε παίρνετε το sport αυτοκίνητο ή το ποδήλατό σας για μια βόλτα, μπορείτε να βρείτε τα κατάλληλα ελαστικά στους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές μας.

Εάν δεν είστε σίγουροι για το ποια είναι η καλύτερη επιλογή για το όχημά σας, κάποιος από τους μεταπωλητές μας θα χαρεί να συζητήσει μαζί σας για τις επιδόσεις των ελαστικών μας και για το πώς επηρεάζουν το όχημά σας και την οδήγηση. Ωστόσο, προτού προβείτε στην αγορά, ακολουθούν ορισμένα πράγματα που πρέπει να εξετάσετε, τα οποία θα κάνουν ευκολότερη τη διαδικασία επιλογής.

Οι καιρικές συνθήκες 

Ένας παράγοντας που πρέπει να εξεταστεί κατά την αγορά ελαστικών είναι οι καιρικές συνθήκες που θα αντιμετωπίσετε. Αν και πολλές περιοχές στην Ελλάδα έχουν ζεστό και ξηρό κλίμα, υπάρχουν υγρές και κρύες ημέρες, όπου οι δρόμοι μπορεί να γίνουν ολισθηροί. Να θυμάστε ότι όταν το οδόστρωμα είναι βρεγμένο, η πρόσφυση των ελαστικών μειώνεται, με αποτέλεσμα να αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες να χάσετε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σας.

Επιλογή Ελαστικού  με βάση τον τύπο εδάφους

Ένας άλλος παράγοντας που επηρεάζει την επιλογή ελαστικών είναι το έδαφος στο οποίο οδηγείτε με το αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα σας. Η οδήγηση σε δρόμο δεν απαιτεί το ίδιο βάθος πέλματος ή την αντοχή που προσφέρει ένα ελαστικό παντός εδάφους ή εκτός δρόμου. Με τα κατάλληλα ελαστικά μειώνεται ο θόρυβος, εξασφαλίζεται η ομοιόμορφη φθορά του πέλματος και γλιτώνετε από την ολισθηρότητα ή τα κολλήματα στο δρόμο. Μιλήστε με έναν από τους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές μας για να μάθετε περισσότερα.

Το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται
Ο ιστότοπος δεν υποστηρίζει το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην εμφανίζονται κανονικά. Μπορεί να παρατηρήσετε κάποια περίεργη συμπεριφορά κατά την περιήγησή σας. Χρησιμοποιήστε ή ενημερώστε/εγκαταστήστε ένα από τα ακόλουθα προγράμματα περιήγησης για να βλέπετε σωστά όλο το περιεχόμενο