Στατικό banner μοτοσυκλέτας 5 κατασκευαστές

Η MICHELIN είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη επιλογή για την αλλαγή των ελαστικών σας

Αναζήτηση κατά μάρκα αυτοκινήτου

Πρέπει να αλλάξετε τα ελαστικά σας; Ανεξάρτητα από το είδος του οχήματός σας, προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα ελαστικών MICHELIN για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας. Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μας! Καινοτομούμε συνεχώς από το 1889, ώστε να μπορείτε να οδηγείτε με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Τα προϊόντα μας, λόγω του πολύπλοκου σχεδιασμού τους, δοκιμάζονται αυστηρά, ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη ποιότητα. Χάρη στην καινοτόμα τεχνολογία, τα ελαστικά MICHELIN εγγυώνται επιδόσεις υψηλού επιπέδου, βέλτιστη ασφάλεια και μια ευχάριστη οδηγική εμπειρία.

Οι κορυφαίοι 5 κατασκευαστές αυτοκινήτου

Ελαστικά ανά κατασκευαστή αυτοκινήτου

Για να βρείτε το κατάλληλο ελαστικό MICHELIN για τις ανάγκες σας, σάς συνιστούμε πρώτα να αναζητήσετε ελαστικά MICHELIN που είναι ειδικά σχεδιασμένα για το όχημά σας. Επιλέξτε τον κατασκευαστή του οχήματος από την παρακάτω λίστα και θα σας καθοδηγήσει το εργαλείο επιλογής ελαστικών μας.

Βρήκατε το κατάλληλο ελαστικό MICHELIN. Κάντε κλικ στο «Αγορά online». Έπειτα, μπορείτε να επιλέξετε ένα μεταπωλητή κοντά σας, να ολοκληρώσετε με ασφάλεια την αγορά σας online στον ιστότοπο του μεταπωλητή ή να επικοινωνήσετε μαζί του για να κλείσετε ραντεβού.

Έχετε ερωτήσεις; Κάντε κλικ στο «Χρειάζομαι βοήθεια» ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του εικονικού βοηθού, με email ή τηλεφωνικά. Οι ειδικοί μας είναι στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουν τις καλύτερες συμβουλές για ελαστικά.

Εργαλείο επιλογής ελαστικών της MICHELIN κατά κατασκευαστή αυτοκινήτων

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την εμπειρία μας! Το εργαλείο επιλογής ελαστικών της MICHELIN σάς βοηθά να βρείτε τα καλύτερα ελαστικά για το όχημα και το στυλ οδήγησής σας.  Με βάση τις πληροφορίες που θα παρέχετε, το εργαλείο επιλογής μας θα εμφανίσει τα εγκεκριμένα από τον κατασκευαστή ελαστικά που είναι ειδικά σχεδιασμένα για το όχημά σας, καθώς και μια λίστα διαστάσεων συμβατών με τα αρχικά ελαστικά σας.

Το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται
Ο ιστότοπος δεν υποστηρίζει το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην εμφανίζονται κανονικά. Μπορεί να παρατηρήσετε κάποια περίεργη συμπεριφορά κατά την περιήγησή σας. Χρησιμοποιήστε ή ενημερώστε/εγκαταστήστε ένα από τα ακόλουθα προγράμματα περιήγησης για να βλέπετε σωστά όλο το περιεχόμενο