sevgililer günü ana banner görseli

Προτάσεις εστιατορίου με αστέρι Michelin για ένα αξέχαστο δείπνο στις 14 Φεβρουαρίου

18 Απριλίου 2024 - 12

Καθώς πλησιάζει η 14η Φεβρουαρίου, όσοι θέλουν να γιορτάσουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα ωραίο δείπνο σε ένα κομψό εστιατόριο έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν κρατήσεις. Αν θέλετε να πάτε σε ένα ιδιαίτερο εστιατόριο και να γευτείτε διαφορετικές γεύσεις αυτήν την ιδιαίτερη μέρα, θα θέλαμε να σας προτείνουμε εστιατόρια με αστέρι Michelin. Για όσους θέλουν να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά με δημιουργίες από σεφ που έχουν σημειώσει σημαντικές επιτυχίες σε όλο τον κόσμο, συγκεντρώσαμε για εσάς τα πιο ξεχωριστά εστιατόρια της Ελλάδας.

00299926

Ένα ιδιαίτερο δείπνο στην Αθήνα

Φανταστείτε η ελληνική κουζίνα, που είναι παγκοσμίως γνωστή για την πλούσια κουζίνα και τις μοναδικές γεύσεις της, να συναντά τις γεύσεις βραβευμένων σεφ!

Hytra

Η Hytra βρίσκεται στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και προσφέρει θέα στην Ακρόπολη μέσα σε ένα κτήριο μοναδικής μοντέρνας αισθητικής. Συνδυάζει τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα με κομψές παρουσιάσεις.

Fine Mess

Και το Fine Mess είναι ένα από τα εστιατόρια που τραβάει την προσοχή με το μενού του που δημιουργήθηκε σύμφωνα με το concept του αμερικανικού μπάρμπεκιου. Tο εστιατόριο μπορεί να αποτελέσει ιδανική επιλογή για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με την κομψή του ατμόσφαιρα.

Hervé

Συγκεντρώνοντας γεύσεις από γαλλική, ασιατική και ιταλική κουζίνα σε ένα ενιαίο μενού, το Hervé είναι ένα εστιατόριο που προσφέρει αξέχαστες γεύσεις. Το Hervé τραβάει την προσοχή με την ανοιχτή κουζίνα του. Το γαλλικό στυλ του χώρου κάνει κάθε επισκέπτη να νιώθει ξεχωριστός.

Delta

Αυτός ο χώρος βρίσκεται στον 5ο όροφο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και κάνει τους επισκέπτες του να νιώθουν ότι βρίσκονται σε έναν διαφορετικό κόσμο μόλις περάσουν την πόρτα. Προσβάσιμο από πανοραμικούς ανελκυστήρες, το εστιατόριο υποδέχεται τους επισκέπτες του με μια εκπληκτική ατμόσφαιρα ενώ τα τραπέζια του είναι σχεδιασμένα με ιδιαίτερες αρχιτεκτονικές πινελιές. Τα πιάτα, που παρασκευάζονται με φυσικά υλικά από σεφ που έχουν εκπαιδευτεί στα καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης, ενθουσιάζουν όλους όσους τα δοκιμάζουν. Εστιάζοντας σε ένα ενιαίο μενού γευσιγνωσίας 12 πιάτων, μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

00299923

 

Spondi

Το εστιατόριο, που βρίσκεται στην πολυσύχναστη πλατεία πίσω από το Παναθηναϊκό Στάδιο,  είναι ένα από τα δημοφιλέστερα. Προσφέροντας την ευκαιρία να γευτείτε πολλές γεύσεις ταυτόχρονα με το μενού γευσιγνωσίας, η Spondi μπορεί να προσφέρει ιδιαίτερες γεύσεις με εποχιακά προϊόντα. Η φιλική προσέγγιση των εργαζομένων κάνει τις ώρες που περνούν στο εστιατόριο ακόμα πιο ευχάριστες.

Patio

Το εστιατόριο βρίσκεται μέσα στο ξενοδοχείο The Margi, στην περιοχή της Βουλιαγμένης, λίγο έξω από την Αθήνα. Λειτουργώντας με τη φιλοσοφία του «from farm to table», το εστιατόριο συγκεντρώνει φυσικά προϊόντα και φέρνει τις γεύσεις της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας στους επισκέπτες του. Αν θέλετε να συνδυάσετε ένα νόστιμο γεύμα με μια ρομαντική ατμόσφαιρα, ειδικά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το Patio είναι το κατάλληλο για εσάς.

CTC Urban Gastronomy

Το CTC Urban Gastronomy, όπου οι σύγχρονες τεχνικές συναντώνται με μια προσεγμένη παρουσίαση, παρέχει στους επισκέπτες του τις ιδιαίτερες γεύσεις της μεσογειακής κουζίνας. Προσφέροντας ένα μενού έκπληξη που αποτελείται από 11 πιάτα, ο χώρος σερβίρει επίσης ποιοτικά κρασιά εκτός από τις ιδιαίτερες γεύσεις του.

Το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται
Ο ιστότοπος δεν υποστηρίζει το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην εμφανίζονται κανονικά. Μπορεί να παρατηρήσετε κάποια περίεργη συμπεριφορά κατά την περιήγησή σας. Χρησιμοποιήστε ή ενημερώστε/εγκαταστήστε ένα από τα ακόλουθα προγράμματα περιήγησης για να βλέπετε σωστά όλο το περιεχόμενο