ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ MICHELIN ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ

Έχετε υψηλά πρότυπα. Το ίδιο κι εμείς! Καινοτομούμε καθημερινά για να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες σας.

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας επωφελούνται από τις πρωτοποριακές τεχνολογίες μας(1). Γι' αυτό, οδηγοί, κατασκευαστές, συντελεστές του μηχανοκίνητου αθλητισμού και σημαντικοί διαμορφωτές της κοινής γνώμης αναζητούν τα προϊόντα μας. 

Uncompromising brands as valued partners

Κατασκευαστές

Σημαντικοί κατασκευαστές αυτοκινήτων μάς εμπιστεύονται για να εξοπλίσουμε τα οχήματά τους (αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και ποδήλατα) με τα ελαστικά μας.

Designed to win

Συντελεστές του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Σχεδιασμένα για να νικούν! Είμαστε ο κατασκευαστής ελαστικών με τις περισσότερες νίκες στα σημαντικότερα παγκόσμια πρωταθλήματα που διοργανώνονται από τη FIA (Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου) και τη FIM (Διεθνής Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας) κατά τα τελευταία 50 χρόνια(2).

Οι οδηγοί επιλέγουν ελαστικά MICHELIN

Τα ελαστικά μας έχουν συνολική αξιολόγηση 4.6 στα 5(4)
(με βάση 23.237 κριτικές)

Motion For Life, Michelin - EV 15s - USA

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Είμαστε στην πρώτη γραμμή στην ηλεκτροκίνηση.  Οι μηχανικοί μας συνεργάζονται στενά με κατασκευαστές αυτοκινήτων, scooters και μοτοσυκλετών με σκοπό τη σχεδίαση ελαστικών με επιδόσεις που έχουν σημασία για τους κατόχους ηλεκτρικών οχημάτων. Εξοπλίζουμε τις μισές από τις μάρκες αυτοκινήτων που παράγουν ηλεκτρικά οχήματα (EV) (5) και αυτό δεν είναι τυχαίο.

Sustainability is in motion for a better life

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ

Είμαστε πρωτοπόροι όσον αφορά την κινητικότητα με μειωμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις (6) και καινοτομούμε επενδύοντας στα ελαστικά, σε τομείς γύρω από τα ελαστικά, αλλά και σε δράσεις πέρα από αυτά.

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ

Από το 1889 καινοτομούμε για να προσφέρουμε μια γκάμα ελαστικών που είναι σχεδιασμένα για μεγάλη διάρκεια και για ασφαλή εμπειρία οδήγησης σε όλες τις συνθήκες χρήσης.

Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο

Η πραγματική αλλαγή είναι οι λιγότερες αλλαγές. Διανύστε μεγάλες αποστάσεις με το ίδιο σετ ελαστικών. Η δέσμευσή μας είναι να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε ασφαλή  οδηγική εμπειρία, από το πρώτο χιλιόμετρο μέχρι το τελευταίο, με ελαστικά που έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι αξιόπιστα και αντέχουν στο χρόνο μέχρι το νόμιμο όριο φθοράς. (7)

Για οποιαδήποτε χρήση                         

Σχεδιάζουμε ελαστικά ποδηλάτων που είναι έτοιμα να ανταποκριθούν σε οποιεσδήποτε συνθήκες, είτε στην πόλη, είτε στον δρόμο, ακόμη και εκτός δρόμου. Σίγουρα δεν είναι σύμπτωση ότι επαγγελματίες αναβάτες της ελεύθερης ποδηλασίας, όπως ο Cameron Zink, εμπιστεύονται τα δικά μας ελαστικά για τις διαδρομές τους.

Σε όλες τις συνθήκες χρήσης     

Μην αφήνετε τον χειμώνα να σας σταματήσει! Η γκάμα χειμερινών ελαστικών της MICHELIN έχει πιστοποίηση 3PMSF(8) και είναι σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει ασφάλεια και κινητικότητα ακόμα και σε δύσκολες χειμερινές συνθήκες.

2023, another successful season for Michelin!

Ο ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Σε οποιαδήποτε διοργάνωση, σημαντικά παγκόσμια πρωταθλήματα των FIA και FIM, αγώνες αντοχής όπως οι 24 Ώρες του Le Mans, ή ακόμα και στα πρωταθλήματα MotoGPTM και MotoETM, απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη των πιο απαιτητικών συντελεστών του μηχανοκίνητου αθλητισμού: διοργανωτές, κατασκευαστές αυτοκινήτων και ελαστικών, ομάδες, οδηγοί και αναβάτες.

Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις εξελίξεις σχετικά με τη Michelin!

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο μας, συμπληρώνοντας τη φόρμα. Επίσης, θα μπείτε στην κλήρωση με δώρο ένα πακέτο εξοπλισμού ταξιδίων MICHELIN.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Επενδύουμε σε πολλές δραστηριότητες στα ελαστικά, σε τομείς γύρω από τα ελαστικά, αλλά και σε δράσεις πέρα από αυτά, για να δημιουργήσουμε μια καλύτερη ζωή σε κίνηση.

Motion For Life, Michelin - 30s Winter - USA

50 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή ελαστικών για αεροσκάφη

Το τμήμα αεροσκαφών της Michelin συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες και κατασκευαστές στον κόσμο(9): 90% των 20 κορυφαίων αεροπορικών εταιρειών  εξοπλίζονται με τα ελαστικά μας(10).

70 χρόνια εμπειρίας στις αστικές σιδηροδρομικές μεταφορές

Από το 1951, έχουμε αναπτύξει μια τεχνική λύση για διαφορετικούς τύπους μετρό, σε περισσότερα από 60 δίκτυα αστικών μεταφορών και σε πάνω από 20 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Συνεισφέρουμε καθημερινά στη μετακίνηση περισσότερων από 10 εκατομμύρια ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο(11).

Από το 1900, δημιουργούμε αξέχαστες εμπειρίες οδήγησης και τουρισμού

Χάρη στη σοβαρή και πρωτοποριακή μας προσέγγιση, οι Οδηγοί MICHELIN κατέκτησαν την κορυφή στις πωλήσεις πετυχαίνοντας κάτι απαράμιλλο: παρέχουν αξέχαστες εμπειρίες στους καταναλωτές αξιολογώντας πάνω από 30.000 επιχειρήσεις σε περισσότερες από 30 περιοχές σε τρεις ηπείρους.

Good News - Wisamo

Μάθατε τα καλά νέα;

Σχεδιάζοντας πιο αξιόπιστα, συναρπαστικά και καινοτόμα προϊόντα και λύσεις, βελτιώνουμε τη ζωή σας με κινητικότητα όχι μόνο χάρη στα ελαστικά μας, αλλά επίσης και χάρη στις προσφορές σχετικά με τα ελαστικά, καθώς και πέρα από αυτά. Το σύστημα Wing Sail Mobility, ή WISAMO, είναι ένα σύστημα με φουσκωτά πανιά που αξιοποιούν τη δύναμη του ανέμου! Καθαρή, δωρεάν, παγκόσμια ενέργεια, διαθέσιμη συνολικά σε όλους, από φορτηγά πλοία μέχρι ιστιοπλοϊκά γιοτ.

Προσφέρουμε σε όλους έναν καλύτερο δρόμο για το μέλλον

Η προσέγγισή μας «Βιωσιμότητα παντού» μάς ωθεί διαρκώς να βρίσκουμε λύσεις ικανές να φέρουν μια βέλτιστη ισορροπία ανάμεσα στα προσωπικά επιτεύγματα, την οικονομική ανάπτυξη και την προστασία του πλανήτη και των κατοίκων του.

Offering everyone a better way forward
map search desktop

Βρείτε ένα μεταπωλητή ελαστικών MICHELIN κοντά σας σε λίγα δευτερόλεπτα

Αναζήτηση με
Διεύθυνση, Πόλη ή Τ.Κ.
Αυτοκίνητο
  • Αυτοκίνητο
  • Μοτοσυκλέτα
Εντοπισμός της τοποθεσίας μου
Αναζήτηση

Νομικές Αναφορές

(1) Η Michelin αφιερώνει 600 έως 700 εκατομμύρια € κάθε χρόνο σε προγράμματα έρευνας, ανάπτυξης και μηχανικής βιομηχανικών διεργασιών. Με 11.627 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εν ισχύ παγκοσμίως, 247 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που υποβλήθηκαν το 2021 και 6.000 ανθρώπους να εργάζονται στην Έρευνα και Ανάπτυξη, η Michelin αναπτύσσει τεχνολογίες που θα επιτρέψουν στον Όμιλο να επιτύχει τις φιλοδοξίες του για το 2030. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.michelin.com/en/innovation/

 

(2) Κατά τα τελευταία 50 χρόνια, η Michelin έχει πετύχει περισσότερες από 730 νίκες στα σημαντικότερα παγκόσμια πρωταθλήματα της FIA (Formula 1, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC), Sportscar World Championship, Grand Touring (GT), Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) και Formula E) και περισσότερες από 830 νίκες στα σημαντικότερα παγκόσμια πρωταθλήματα της FIM (MotoGP™, Superbike, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής Μοτοσικλετών (EWC) και Rally-Raid)

 

(3) «Η πιο βραβευμένη μάρκα από Ευρωπαίους ειδικούς της αυτοκίνησης, όπως οι ADAC, Autobild, Tyre reviews»: Εσωτερική καταμέτρηση. Τα ελαστικά της Michelin για επιβατικά αυτοκίνητα έχουν συγκεντρώσει 28 θέσεις βάθρου και 16 νίκες σε δοκιμές από 43 δοκιμές, που πραγματοποιήθηκαν από: ACE Lenkrad, ADAC, AMS, AUTO BILD, AUTO BILD allrad, AUTO BILD Klassik, AUTO BILD sportscars, AUTO EXPRESS, Auto Strassenverkehr, AUTO ZEITUNG, EVO, Moottori, PRO MOBIL, Quattroruotte, SPORTAUTO, TEKNIIKAN MAAILMA (TW), TEKNIKENS VÄRLD, tyre REVIEWS, VI BILÄGARE

 

AUTO BILD / Κορυφαίος Κατασκευαστής της χρονιάς, Χειμερινά, 2022

Auto Bild, τεύχος 42/2022, 3 συγκριτικές δοκιμές με δημοσίευση το 2022, 1η θέση στην Michelin για τις Καλύτερες συνολικές επιδόσεις σε βρεγμένες, στεγνές και χιονισμένες πίστες για τις εξής σειρές: MICHELIN Pilot Alpin 5, MICHELIN Alpin 6

 

AUTO BILD / Κορυφαίος Κατασκευαστής της χρονιάς, Για όλες τις εποχές, 2022

Auto Bild, τεύχος 42/2022, 3 συγκριτικές δοκιμές με δημοσίευση το 2022, 1η θέση στην Michelin για τις Καλύτερες συνολικές επιδόσεις σε βρεγμένες, στεγνές και χιονισμένες πίστες για τις εξής σειρές: MICHELIN CrossClimate 2, MICHELIN CrossClimate SUV, MICHELIN Agilis CrossClimate

 

(4) «Τα ελαστικά της MICHELIN έχουν συνολική αξιολόγηση 4,6 στα 5»: Μέσος όρος με βάση 23.237 κριτικές που έχουν συγκεντρωθεί από το wonderflow μεταξύ 22 Αυγούστου 2021 και 22 Αυγούστου 2022, για 37 προϊόντα της Michelin, μέσω 48 ιστότοπων και σε 13 χώρες. (Αυστραλία, Καναδάς, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ρωσία, Νότια Κορέα, Ισπανία, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο και Η.Π.Α.). Η Michelin πραγματοποίησε τη μελέτη τον Αύγουστο του 2022.

 

(5) Πηγή: Τμήμα Ελαστικών πρώτης τοποθέτησης της Michelin Για την Αυτοκινητοβιομηχανία - εσωτερική ανάλυση βάσης δεδομένων στις 31/12/2021.

 

(6) Μάθετε περισσότερα στο https://www.michelin.com/en/sustainable-development-mobility/for-the-planet/environmental-approach

 

 

(7)  Το «τελευταίο χιλιόμετρο» θεωρείται ότι είναι έως το ελάχιστο επιτρεπόμενο όριο βάθους πέλματος (1,6 χλστ. στην Ευρώπη). Ανατρέξτε στο ελάχιστο νόμιμο βάθος πέλματος στη χώρα σας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο https://www.michelin.gr/performance-made-to-last.

Οι παρακάτω γκάμες ελαστικών έχουν σχεδιαστεί για υψηλό επίπεδο διάρκειας ζωής και απόδοση μακράς διαρκείας: MICHELIN CrossClimate², MICHELIN CrossClimate 2 SUV, MICHELIN Primacy 4+, MICHELIN e.Primacy, MICHELIN Pilot Sport 4S, MICHELIN Pilot Sport 5, MICHELIN Pilot Sport EV, MICHELIN Pilot Sport 4 SUV,  MICHELIN Alpin 6 και MICHELIN Pilot Alpin 5

 

(8) 3PMSF: Αλπικό σύμβολο με νιφάδα χιονιού σε βουνό με τρεις κορυφές

 

(9) «τις μεγαλύτερες εταιρείες και κατασκευαστές στον κόσμο»: Airbus, Boeing, Bombardier, Comac, Dassault, Embraer, Gulfstream, HondaJet, Lockheed Martin, Pilatus, Sukhoï, Textron και άλλες

 

(10) «Το 90% των 20 κορυφαίων αεροπορικών εταιρειών και σχεδόν το 50% όλων των εμπορικών αεροσκαφών εξοπλίζονται με ελαστικά MICHELIN»: με βάση εσωτερική πηγή

 

(11) «Η Michelin συνεισφέρει καθημερινά στη μετακίνηση περισσότερων από 10 εκατομμύρια ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο»: Άθροισμα του ημερήσιου μέσου όρου των επιβατών που χρησιμοποιούν κάποιο μετρό εξοπλισμένο με ελαστικά MICHELIN - Εσωτερική μελέτη της MICHELIN 2018-19.  

 

Το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται
Ο ιστότοπος δεν υποστηρίζει το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην εμφανίζονται κανονικά. Μπορεί να παρατηρήσετε κάποια περίεργη συμπεριφορά κατά την περιήγησή σας. Χρησιμοποιήστε ή ενημερώστε/εγκαταστήστε ένα από τα ακόλουθα προγράμματα περιήγησης για να βλέπετε σωστά όλο το περιεχόμενο