michelin gt 1

Η MICHELIN ΚΑΝΕΙ ΤΟ GRAN TURISMO SPORT ΤΟΥ PLAYSTATION ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ GAMERS

MIA ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ
ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ

Το Playstation επέλεξε τη Michelin ως "επίσημο συνεργάτη τεχνολογίας ελαστικών", για το Gran Turismo, το πιο επιτυχημένο driving game στον κόσμο. Η συνεργασία ανακοινώθηκε στο PlayStation Theater της Sony στο Broadway.

Στο πλαίσιο αυτής της πολυετούς συμφωνίας, η Michelin θα είναι επίσης ο "επίσημος προμηθευτής ελαστικών" των FIA Certified Gran Turismo Championships. Το τουρνουά World Tour 3 eSport, με ελαστικά MICHELIN, βρισκόταν σε εξέλιξη στο PlayStation Theater όλο το Σαββατοκύριακο.

Η συνεργασία θα ξεκινήσει με τη Michelin να κάνει αισθητή την παρουσία της στο περιεχόμενο στο Gran Turismo Sport που θα είναι διαθέσιμο προς λήψη από τους χρήστες από τον Οκτώβριο του 2019. Η λήψη αυτή θα περιλαμβάνει για πρώτη φορά:

  • Στο ψηφιακό μουσείο του Gran Turismo Sport "Brand Central", μια νέα ενότητα θα είναι αφιερωμένη στη Michelin, που θα παρουσιάζει στους παίκτες τη μακρά ιστορία της στο μηχανοκίνητο αθλητισμό σε όλον τον κόσμο, τις επιδόσεις και τις καινοτομίες της.
  • Στο "Tuning" του Gran Turismo Sport, τα ελαστικά ΜICHELIN θα είναι διαθέσιμα για το παιχνίδι με σκληρή, μεσαία και μαλακή «γόμα».
  • Ειδική απεικόνιση στις πίστες με τα πιο αναγνωρίσιμα και αγαπημένα στοιχεία από τους πιο γνωστούς αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο.


Το 1895, τα αδέρφια Michelin παρουσίασαν ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο ειδικής κατασκευής για τη διαδρομή Παρίσι – Μπορντώ - Παρίσι, για να αποδείξουν τις επιδόσεις των ελαστικών με αέρα. Από τοτε, η Michelin έχει πετύχει ρεκόρ σε καινοτομίες και υπερ-υψηλές επιδόσεις στους πιο απαιτητικούς και διάσημους αγώνες σε όλο τον κόσμο, με 22 συνεχόμενες νίκες στις 24 Hours του Le Mans και περισσότερες από 330 νίκες στο FIA World Rally Championship.

Μέσα από αγώνες, όπως το FIA World Endurance Championship, το FIA World Rally Championship, τη FIA Formula E και την International Motor Sports Association στις ΗΠΑ, η Michelin αξιοποιεί τις πίστες του μηχανοκίνητου αθλητισμού για να συλλέξει δεδομένα και εμπειρία ώστε να αναπτύξει τα ελαστικά που προσφέρει στους καταναλωτές. Οι τεχνολογίες που δοκιμάζει στα ελαστικά της στις πίστες, τελικά μεταφέρονται στα οχήματα,όπως πολλά από αυτά που εμφανίζονται στην οθόνη στο Gran Turismo.

Η Michelin θα μοιραστεί αυτές τις γνώσεις για την ανάπτυξη των ελαστικών της με τη Sony, με στόχο να προσφέρει στους παίκτες του Gran Turismo μια νέα διάσταση στη στρατηγική τους. Θα αναδείξει, δηλαδή, πόσο σημαντική είναι η κατάλληλη επιλογή των ελαστικών για τις επιδόσεις τους σε κάθε πίστα.

michelin gt 2

«Η νέα συνεργασία αποτελεί έναν ιδανικό συνδυασμό, που συνδέει την πιο επιτυχημένη εμπειρία ψηφιακής οδήγησης με τον παγκόσμιο ηγέτη της βιομηχανίας ελαστικών υψηλών επιδόσεων», δήλωσε ο Scott Clark, Αντιπρόεδρος του Ομίλου Michelin Αμερικής.

«Τα Πρωταθλήματα FIA Certified Gran Turismo διαθέτουν μία τεχνική βάση με ιστορία 25 χρόνων στην προσομοίωση μέσα στο Gran Turismo και τη μοναδική κουλτούρα μηχανοκίνητου αθλητισμού που έχει διαμορφωθεί όλα αυτά τα χρόνια. Η συνεργασία μας με τη Michelin, την κορυφαία μάρκα ελαστικών παγκοσμίως, ως επίσημος χορηγός ελαστικών των Πρωταθλημάτων και τεχνικός συνεργάτης, μας βοηθά να δώσουμε συνέχεια στο όραμά μας να μειώσουμε το χάσμα μεταξύ των ψηφιακών και των πραγματικών αγώνων. Αυτή η συνεργασία, επιπλέον, αναδεικνύει τους αγώνες μας σαν το μέλλον του μηχανοκίνητου αθλητισμού», δήλωσε ο Kazunori Yamauchi, series Producer and President της Polyphony Digital Inc.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://michelinmedia.com/gran-turismo/

Το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται
Ο ιστότοπος δεν υποστηρίζει το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην εμφανίζονται κανονικά. Μπορεί να παρατηρήσετε κάποια περίεργη συμπεριφορά κατά την περιήγησή σας. Χρησιμοποιήστε ή ενημερώστε/εγκαταστήστε ένα από τα ακόλουθα προγράμματα περιήγησης για να βλέπετε σωστά όλο το περιεχόμενο