βραβείο hellenic responsibl

Βραβείο Hellenic Responsible Business στη Michelin για το δίκτυο ViaLider

 

Στην κατηγορία «Αριστεία στην B2B Συνεργασία»

Με το Hellenic Responsible Business Award 2019, στην κατηγορία «B2B Συνεργασία», βραβεύτηκε η Michelin για το ViaLider, το νέο δίκτυο συνεργατών της, που παρουσίασε πέρυσι και συγκεντρώνει κορυφαίους ειδικούς των ελαστικών στην Ελλάδα, με κοινή αποστολή να προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας τόσο στο ευρύ καταναλωτικό κοινό όσο και στους επαγγελματίες.

Τα Hellenic Responsible Business Awards, από το περιοδικό Marketing Week και την Boussias Communications, τιμούν τους ανθρώπους, τα έργα και τις επιτυχημένες συνεργασίες που μεταμορφώνουν το πρόσωπο της σύγχρονης επιχειρηματικότητας, με στόχο το κοινό καλό. Σκοπός τους είναι να αναδείξουν τις βιώσιμες πρακτικές που θέτουν νέα πρότυπα στο ελληνικό επιχειρείν.

To ViaLider βραβεύτηκε στην κατηγορία «Αριστεία στην B2B Συνεργασία» που αναγνωρίζει πρότυπα συνεργασίας τα οποία προωθούν την ιδέα της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και υποστηρίζουν την ποιότητα ζωής και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Αναδεικνύει πρακτικές και προγράμματα που απέφεραν οφέλη σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, καθώς και καινοτόμα μοντέλα συνεργασίας.

«Δημιουργώντας το δίκτυο ViaLider, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα από κορυφαίους ειδικούς των ελαστικών στη χώρα, που προσφέρει λύσεις πραγματικής αξίας στους ιδιώτες και τους επαγγελματίες. Φέραμε κοντά μικρές και μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις που, με τη στήριξη και τη διεθνή τεχνογνωσία της Michelin, κατάφεραν να αναπτυχθούν, βελτιστοποιώντας την προσφορά τους προς τους καταναλωτές. Από το 1957, διαρκής μας δέσμευσή μας είναι να υποστηρίζουμε απόλυτα τους μεταπωλητές ελαστικών, με τους οποίους συνεργαζόμαστε, συμβάλλοντας στην εξέλιξη της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας, όλα αυτά τα χρόνια. Με πρωτοβουλίες όπως το ViaLider, η Michelin αποδεικνύει στην πράξη τη φιλοδοξία μας να ενισχύουμε διαρκώς την παρουσία μας στην Ελλάδα», τόνισε ο Αναστάσιος Πηγαδιώτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Michelin Ελλάδας.

Στα 32 σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider, που καλύπτουν τις περισσότερες περιοχές της χώρας, εξειδικευμένοι επαγγελματίες είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν άμεσα στις ανάγκες κάθε οδηγού, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ποιοτικά  προϊόντα από όλες τις γκάμες, ενώ απολαμβάνουν εξαιρετικές υπηρεσίες (τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση, ευθυγράμμιση κ.ά.), ενημερώνονται με κάθε λεπτομέρεια για την κατάσταση του οχήματός τους και λαμβάνουν πλήρη αναφορά για όλες τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν. Ως μέλη του δικτύου ViaLider, κορυφαίοι μεταπωλητές ελαστικών σε όλη τη χώρα, έρχονται κοντά, δημιουργώντας μία ομάδα που μοιράζεται κοινές αξίες: κορυφαία εξυπηρέτηση των πελατών, επαγγελματισμό, ποιοτικές υπηρεσίες και απόλυτη διαφάνεια.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ViaLider είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.vialider.gr

Το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται
Ο ιστότοπος δεν υποστηρίζει το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην εμφανίζονται κανονικά. Μπορεί να παρατηρήσετε κάποια περίεργη συμπεριφορά κατά την περιήγησή σας. Χρησιμοποιήστε ή ενημερώστε/εγκαταστήστε ένα από τα ακόλουθα προγράμματα περιήγησης για να βλέπετε σωστά όλο το περιεχόμενο