Michelin Australia Homepage 1

Η MICHELIN ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ MYPORTAL

Νέα πλατφόρμα αποκλειστικά για επαγγελματίες

Αθήνα, 19 Μαΐου 2020: Η Michelin παρουσιάζει την αναβαθμισμένη πλατφόρμα MyPortal που απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες. Η νέα βελτιωμένη έκδοση της πλατφόρμας, που μέχρι σήμερα ήταν γνωστή ως MyAccount, βελτιστοποιεί την επικοινωνία  μεταξύ της Michelin και των πελατών της. Όσοι έχουν ήδη λογαριασμό στο MyAccount, μπορούν εύκολα να μεταφέρουν τους λογαριασμούς τους στη νέα πλατφόρμα, καθώς το MyAccount δίνει τη θέση του στο MyPortal.

michelin myportal

Η αναβαθμισμένη πλατφόρμα Michelin MyPortal, προσφέρει μια βελτιωμένη ψηφιακή εμπειρία, καθώς είναι πιο φιλική προς το χρήστη και επιτρέπει την ταχύτερη επίλυση όποιου θέματος προκύψει. Στόχος της αναβαθμισμένης πλατφόρμας είναι να προσφέρει στους επαγγελματίες αυτονομία για  να διαχειρίζονται καλύτερα την επιχείρησή τους, μέσω ενός εύκολου και απλού στη χρήση interface.

Το Michelin MyPortal είναι ένα μοναδικό κανάλι επικοινωνίας μεταξύ της εταιρείας και των B2B πελατών της, το οποίο θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία χρήστη για όλα όσα χρειάζονται:  

  •                     ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

          Οι επαγγελματίες θα έχουν τη δυνατότητα  να διαχειρίζονται άμεσα τις διαδικασίες που αφορούν τα προϊόντα και τα προγράμματα εγγυήσεων.

  •                     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

          Η αναβαθμισμένη πλατφόρμα θα λειτουργεί ως δίαυλος επικοινωνίας με τη Michelin, καθώς οι επαγγελματίες μπορούν να υποβάλουν ερωτήσεις και αιτήματα για προϊόντα ή           και για άλλα θέματα, ενώ θα έχουν πρόσβαση σε προγράμματα επιβράβευσης και αποκλειστικές προσφορές.

  •                     ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

          Η πλατφόρμα παρέχει απλά εργαλεία για την παρακολούθηση του κόστους των ελαστικών του στόλου σας, του χρόνου που αφιερώνετε σε διοικητικά θέματα αλλά και γενικά           για τη διαχείριση του στόλου σας.

Μέσω του MyPortal, η Michelin θα προσφέρει ειδικό ενημερωτικό υλικό για όλους τους τομείς δραστηριοτήτων - Μεταφορές, Κατασκευές και Γεωργία. Με αυτόν τον τρόπο, η νέα πλατφόρμα θα εξυπηρετεί τις ανάγκες κάθε επιχείρησης και κάθε είδους στόλου (επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά, μικρά και μεγάλα φορτηγά, αγροτικά και βιομηχανικά μηχανήματα κ.λπ.).

Το MyPortal είναι αποτέλεσμα της δέσμευσης της Michelin να ανταποκριθεί στις εξελισσόμενες ανάγκες των επαγγελματιών, για να κάνει ευκολότερη τη διαχείριση της επιχείρησής σας, προσφέροντας ένα χρήσιμο εργαλείο.

Μπορείτε να συνδεθείτε στο Michelin MyPortal, από όλες τις συσκευές σας, και να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό, από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.myportal.michelingroup.com

 

Σχετικά με τη Michelin στην Ελλάδα:

Από το 1957, με δυναμική παρουσία στην αγορά, η Michelin απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών προσφέροντας καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα, τεχνολογίες και υπηρεσίες. Υποστηρίζοντας περισσότερους από 300 μεταπωλητές ελαστικών στην Ελλάδα, λειτουργεί με υπευθυνότητα και εστιάζει στη στήριξη του ανθρώπινου κεφαλαίου, της οικονομίας, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος. Με καταρτισμένο προσωπικό και σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αθήνα και στον Αυλώνα, η Michelin επενδύει διαρκώς στην Ελλάδα, με όραμα να προωθεί την ασφαλή και βιώσιμη κινητικότητα στη χώρα και να προσφέρει έναν καλύτερο τρόπο να πηγαίνουμε μπροστά (www.michelin.gr).    

Σχετικά με τον Όμιλο Michelin:

Με αποστολή να προωθεί διαρκώς τη βιώσιμη κινητικότητα ανθρώπων και αγαθών, η Michelin σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται ελαστικά για κάθε όχημα. Διαθέτει μία σειρά καινοτόμων ψηφιακών υπηρεσιών, όπως συστήματα διαχείρισης στόλων και εργαλεία που ενισχύουν την κινητικότητα. Παράλληλα, δημοσιεύσει κάθε χρόνο μία σειρά από ταξιδιωτικούς οδηγούς, με επιλογές ξενοδοχείων και εστιατορίων, οδικούς χάρτες και Άτλαντες. Με έδρα το Clermont-Ferrand της Γαλλίας, ο Όμιλος της Michelin έχει παρουσία σε 170 χώρες και περισσότερους από 114.000 εργαζομένους, ενώ διαθέτει 68 μονάδες παραγωγής σε 17 χώρες και Τεχνολογικά Κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ασία. (www.michelin.com).

Το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται
Ο ιστότοπος δεν υποστηρίζει το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην εμφανίζονται κανονικά. Μπορεί να παρατηρήσετε κάποια περίεργη συμπεριφορά κατά την περιήγησή σας. Χρησιμοποιήστε ή ενημερώστε/εγκαταστήστε ένα από τα ακόλουθα προγράμματα περιήγησης για να βλέπετε σωστά όλο το περιεχόμενο