ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ HYUNDAI ΜΕ ΤΗΝ MICHELIN

Hyundai και Michelin

Μια επιτυχημένη μακροχρόνια συνεργασία για επιδόσεις και καινοτομία
hyundai x michelin

Η Hyundai είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην αυτοκινητοβιομηχανία διεθνώς, με παγκόσμιο αποτύπωμα. Η Hyundai έχει  στόχο το να αναγνωριστεί υλοποιώντας το όνειρο της ανθρωπότητας για ασφαλείς και ελεύθερες μετακινήσεις και έναν ήρεμο τρόπο ζωής. Δεν είναι σύμπτωση ότι οι ομάδες της Hyundai και της Michelin συνεργάζονται στενά για μια καλύτερη ζωή σε κίνηση

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Το 2022, η Hyundai και η Michelin ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για την ανάπτυξη μιας νέας γενιάς ελαστικών που θα είναι βελτιστοποιημένα για premium ηλεκτρικά οχήματα:

  • Ανάπτυξη ελαστικών φιλικά προς το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας ανανεώσιμες πρώτες ύλες βιολογικής προέλευσης και ανακυκλωμένες πρώτες ύλες,
  • Διασφάλιση των επιδόσεων των ελαστικών ώστε να ανταποκρίνονται στην αύξηση του βάρους των οχημάτων.
  • Συνεργασία για τη διασφάλιση premium τεχνολογίας ελαστικών από την οποία θα προκύψουν μελλοντικές λύσεις κινητικότητας και κοινή έρευνα για την ανάπτυξη συστήματος παρακολούθησης πίεσης ελαστικών.
ioniq5 sideview

IONIQ5, το αμιγώς ηλεκτρικό όχημα της Hyundai

Το 2017, η Hyundai Motor και η Michelin υπέγραψαν μια αρχική συμφωνία συνεργασίας για τη βελτιστοποίηση των επιδόσεων ηλεκτρικών και πολυτελών οχημάτων. Αυτό οδήγησε στην ανάπτυξη ελαστικών αποκλειστικά για το Hyundai Ioniq5. Το Hyundai Ioniq 5, που βραβεύτηκε ως αυτοκίνητο της χρονιάς για το 2022, ηλεκτρικό όχημα της χρονιάς και ως η καλύτερη σχεδίαση αυτοκινήτου της χρονιάς, εξοπλίζεται με ελαστικά που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για αυτό σε συνεργασία με τη MICHELIN.

Τα ελαστικά  MICHELIN προσφέρουν επιδόσεις υψηλού επιπέδου, κράτημα, φρενάρισμα, μεγάλη διάρκεια ζωής πέλματος και χαμηλή αντίσταση κύλισης, παρά τις απαιτήσεις των ηλεκτρικών οχημάτω,  όσον αφορά τη μετάδοση μεγάλων ποσοτήτων ροπής και τις υψηλές επιδόσεις.

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ HN & GOE - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ MICHELIN ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ HYUNDAI

goe marking final

Η Michelin αναπτύσσει ελαστικά με σήμανση HN ειδικά για μοντέλα των σειρών Hyundai N και ελαστικά με σήμανση GOE (που επίσης τοποθετούνται σε πολυτελή μοντέλα αυτοκινήτων Genesis από την Hyundai Motor Group).

Τα ελαστικά MICHELIN με σήμανση HN & GOE σχεδιάζονται ειδικά από τους μηχανολόγους της Michelin σε στενή συνεργασία με την Hyundai και την Genesis. Όσον αφορά την ανάπτυξη ελαστικών, χρησιμοποιούμε την τεχνογνωσία μας για να επιλέξουμε τις καλύτερες τεχνολογίες και τα καλύτερα υλικά σε συνάρτηση με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου αυτοκινήτου, διασφαλίζοντας έτσι τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις και πραγματικά ξεχωριστή οδηγική εμπειρία!

Μόνο τα ελαστικά με σήμανση HN και GOE παρέχουν πλήρη εξασφάλιση ότι αγοράζετε ένα ελαστικό ειδικά σχεδιασμένο και δοκιμασμένο για το δικό σας Hyundai.​

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ MICHELIN ΓΙΑ ΤΟ HYUNDAI ΣΑΣ

background

MICHELIN Pilot Sport EV

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ SUV - 4X4

Ηλεκτρικό ή υβριδικό αυτοκίνητο

michelin pilot sport ev

Απόλυτος έλεγχος στο δρόμο, για ηλεκτροκίνητο,(1)(2) που φτιάχτηκε να  διαρκεί.(3)(4)

Αυτοκίνητο Φόντο background primacy 4 Ελαστικά

MICHELIN PRIMACY 4

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ SUV - 4X4

michelin primacy 4

Ασφάλεια που φτιάχτηκε να διαρκεί

4w 483 tire michelin e primacy en us landscape background nosignature square

MICHELIN E·PRIMACY

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ SUV - 4X4

Ηλεκτρικό ή υβριδικό αυτοκίνητο

michelin e primacy
michelin e primacy auto motor und sport en

MICHELIN e.PRIMACY: για ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα ή οχήματα χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου.

4w 99 tire michelin pilot super sport en landscape background no signature 16 slash 9

MICHELIN PILOT SUPER SPORT

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

michelin pilot super sport

Ειδικά κατασκευασμένο για σούπερ σπορ αυτοκίνητα και για tuning εξαιρετικά υψηλών επιδόσεων

Γεννημένο από τους αγώνες αντοχής για την πιο "ανεβασμένη" οδήγηση!

Αυτοκίνητο Φόντο visuel header parge prod Ελαστικά

MICHELIN PILOT SPORT 4

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

michelin pilot sport 4
pilotsport4 tyrereviews2022

Έλεγχος στο δρόμο, που φτιάχτηκε να διαρκεί

Τεχνολογία MICHELIN AcousticTM για καλύτερη οδηγική εμπειρία

Ο θόρυβος που προκαλείται από τα ελαστικά και φτάνει στο εσωτερικό του οχήματος αποτελεί σημαντικό στοιχείο προβληματισμού σε συνδυασμό με τους αθόρυβους κινητήρες των ηλεκτρικών οχημάτων.

Η ηχομονωτική ιδιότητα επιτυγχάνεται με ένα ειδικά σχεδιασμένο διάλυμα αφρού πολυουρεθάνης που εφαρμόζεται στο εσωτερικό του ελαστικού μετά τον βουλκανισμό. Ο αφρός πολυουρεθάνης καλύπτει το θόρυβο συντονισμού στο εσωτερικό της κοιλότητας του ελαστικού. Χάρη στην τεχνολογία AcousticTM της MICHELIN, ο εσωτερικός θόρυβος στο όχημα μπορεί να μειωθεί σχεδόν κατά 20%.(1)

acoustic technology
map search desktop

ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ HYUNDAI

Αναζήτηση με
Διεύθυνση, Πόλη ή Τ.Κ.
Αυτοκίνητο
  • Αυτοκίνητο
  • Μοτοσυκλέτα
Εντοπισμός της τοποθεσίας μου
Αναζήτηση

ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

(1) Η τεχνολογία Acoustic Technology της MICHELIN μειώνει τη στάθμη του αντιληπτού θορύβου στο εσωτερικό του αυτοκινήτου κατά σχεδόν 20% (Μέτρηση εσωτερικού θορύβου, πραγματοποιήθηκε το 2020 σε ελαστικά διάστασης 245/45 R19 σε όχημα KIA Cadenza. Το επίπεδο θορύβου μετρήθηκε στο εύρος «170-230 Hz».) Τα αποτελέσματα ενδέχεται να ποικίλουν ανάλογα με το όχημα, την γκάμα και τις διαστάσεις ελαστικού, την ταχύτητα και τις συνθήκες του οδοστρώματος.

Το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται
Ο ιστότοπος δεν υποστηρίζει το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην εμφανίζονται κανονικά. Μπορεί να παρατηρήσετε κάποια περίεργη συμπεριφορά κατά την περιήγησή σας. Χρησιμοποιήστε ή ενημερώστε/εγκαταστήστε ένα από τα ακόλουθα προγράμματα περιήγησης για να βλέπετε σωστά όλο το περιεχόμενο