Βρείτε το ιδανικό ελαστικό MICHELIN σε λίγα δευτερόλεπτα.

ΒΡΕΙΤΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ MICHELIN ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ 


Επισκεφτείτε τη σελίδα της Michelin και βρείτε τα κατάλληλα ελαστικά MICHELIN για το όχημά σας. Με τον Επιλογέα Ελαστικών MICHELIN, θα βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που χρειάζεστε. 

Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με βάση το είδος του οχήματος  ή τη διάσταση των ελαστικών - απλά συμπληρώνοντας τα πεδία από αριστερά προς τα δεξιά. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία, σας προτείνουμε τα ιδανικά ελαστικά για το όχημά σας. Όσες περισσότερες πληροφορίες συλλέξουμε τόσο το καλύτερο, για να σας προτείνουμε τα ιδανικά ελαστικά. 

Μόλις βρείτε το κατάλληλο ελαστικό MICHELIN για εσάς, τσεκάρετε τη σελίδα του προϊόντος, όπου θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ελαστικό. Στη συνέχεια, στο πεδίο "Βρείτε μεταπωλητές" θα βρείτε τον πλησιέστερο μεταπωλητή ελαστικών, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Νομικές επισημάνσεις

Οι αναφερόμενες διαστάσεις ή/και οι δείκτες ταχύτητας ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς από τις εργοστασιακές διαστάσεις που υποδεικνύονται στην πινακίδα του οχήματος. Ο μεταπωλητής της περιοχής σας, ως εκπαιδευμένος επαγγελματίας, θα σας παράσχει την απαιτούμενη βοήθεια για τοποθέτηση των ελαστικών σας, καθώς: 

 

  1. Θα σας ενημερώσει εάν τα ελαστικά αντικατάστασης διαφέρουν από τα εργοστασιακά ως προς τους δείκτες ταχύτητας και αν η μέγιστη ταχύτητα του οχήματος δεν αντιστοιχεί με την επιλογή σας.
  2. Θα σας ενημερώσει εάν χρειάζονται τυχόν προσαρμογές στην πίεση των ελαστικών που έχετε επιλέξει.