pressure bg

Toyota πίεση ελαστικών

Συμβουλές για Ελαστικά Αυτοκινήτου

Το Εργαλείο επιλογής ελαστικών MICHELIN θα σας βοηθήσει να βρείτε την προτεινόμενη πίεση των ελαστικών σας για Toyota.

Το Εργαλείο επιλογής ελαστικών MICHELIN όχι μόνο σας βοηθά να βρείτε το κατάλληλο ελαστικό για Toyota αλλά παρέχει επίσης την προτεινόμενη πίεση των ελαστικών σας για Toyota. Ο πιο ακριβής τρόπος για να λάβετε πληροφορίες για την πίεση των ελαστικών παραμένει είτε η ένδειξη στη βαλβίδα αέρα και στην ετικέτα στην εσωτερική μπροστινή πόρτα του αυτοκινήτου σας είτε στο εγχειρίδιο του οχήματος. Οι αναφορές αυτές σχετίζονται με την πίεση των ελαστικών που προτείνεται από τη μάρκα Toyota.

Βήμα 1 : Εισαγάγετε τα στοιχεία του οχήματός σας, μάρκας Toyota

Αρχικά, επιλέξτε τα κριτήρια που σας αφορούν το αυτοκίνητό σας μάρκας Toyota, χρησιμοποιώντας τα φίλτρα στο Εργαλείο επιλογής ελαστικών MICHELIN. Κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική.

Στην πραγματικότητα, στο Toyota Qashqai, το ίδιο μοντέλο μπορεί να έχει διαφορετικές πιέσεις ανάλογα με τον κινητήρα, για παράδειγμα.

Γι’ αυτό, βεβαιωθείτε ότι αναφέρετε τα ακριβή χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου σας. Εάν έχετε αμφιβολίες, είναι καλύτερο να ρωτήσετε τον αντιπρόσωπο από όπου αγοράσατε το όχημά σας. Κατόπιν, κάντε κλικ στο κουμπί για να δείτε τα αποτελέσματα.

Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε τη σελίδα της μάρκας Toyota για να βρείτε το σωστό ελαστικό και τη πίεση για τα κύρια μοντέλα αυτού του κατασκευαστή.

Βήμα 2 : Βρείτε την πίεση ελαστικών για το μοντέλο Toyota που διαθέτετε

Στη σελίδα των αποτελεσμάτων, κάντε κύλιση προς τα κάτω: η πίεση των ελαστικών υποδεικνύεται από τις λεπτομέρειες του μεγέθους ελαστικού, κοντά στο εικονόγραμμα του αυτοκινήτου.

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένοι κατασκευαστές αυτοκινήτων προτείνουν συχνά μια εναλλακτική πίεση ελαστικών για συγκεκριμένα χειμερινά ελαστικά.

Οι αναγραφόμενες πιέσεις ελαστικών αποτελούν ενδεικτικές τιμές. Η συνιστώμενη πίεση ελαστικών για το όχημά σας αναφέρεται στον οδηγό συντήρησης, σε ένα αυτοκόλλητο στην εσωτερική μπροστινή πόρτα (συχνά στην πλευρά του συνοδηγού) ή ακόμα και στο πορτάκι του ρεζερβουάρ του οχήματος.

Μη διστάσετε να συμβουλευτείτε το εργαλείο επιλογής ελαστικών μας ή να επικοινωνήσετε με έναν μεταπωλητή ελαστικών για να μάθετε ποιο ελαστικό MICHELIN ταιριάζει καλύτερα στο όχημά σας.

map search desktop

Βρείτε μεταπωλητές ελαστικών κοντά σας, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

Αναζήτηση με
Διεύθυνση, Πόλη ή Τ.Κ.
Αυτοκίνητο
  • Αυτοκίνητο
  • Μοτοσυκλέτα
Εντοπισμός της τοποθεσίας μου
Αναζήτηση

Κορυφαία μοντέλα για Toyota

Εδώ μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις συστάσεις πίεσης ελαστικών για το Toyota σας, για τα πιο δημοφιλή μοντέλα.

Γιατί είναι σημαντικό να ελέγχετε την πίεση των ελαστικών σας τακτικά;

Δεδομένου ότι τα ελαστικά χάνουν φυσικά αέρα (περίπου 0,1 bar τον μήνα ή 1,45 PSI), απαιτούνται τακτικοί έλεγχοι της πίεσης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποφεύγετε προβλήματα όπως:

● υψηλότερη κατανάλωση καυσίμων
● πρόωρη και ανομοιόμορφη φθορά των ελαστικών
● μειωμένο κράτημα στο δρόμο
● αυξημένη απόσταση φρεναρίσματος

Διατηρώντας την πίεση των ελαστικών που συνιστάται από τη μάρκα Toyota για το μοντέλο σας θα βελτιώσει την ασφάλειά σας στο δρόμο, καθώς επίσης των επιβατών σας και άλλων οδηγών.

Πέρα από την ασφάλεια, αυτή η απλή ενέργεια είναι καλύτερη για το περιβάλλον και σας εξοικονομεί χρήματα, ιδιαίτερα στην κατανάλωση καυσίμων.Προτείνουμε να ελέγχετε την πίεση των ελαστικών σας σε Toyota μία φορά τον μήνα και πριν από ένα μεγάλο ταξίδι.

Το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται
Ο ιστότοπος δεν υποστηρίζει το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην εμφανίζονται κανονικά. Μπορεί να παρατηρήσετε κάποια περίεργη συμπεριφορά κατά την περιήγησή σας. Χρησιμοποιήστε ή ενημερώστε/εγκαταστήστε ένα από τα ακόλουθα προγράμματα περιήγησης για να βλέπετε σωστά όλο το περιεχόμενο