ΕΛΑΣΤΙΚΑΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΟΧΗΜΑΤΟΣΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΜΠΟΡΟΙΕΜΠΟΡΟΙ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η MICHELIN ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ

Η MICHELIN ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ

Η Michelin προσκαλεί τους οδηγούς αυτοκινήτων να συμμετέχουν σε μια νέα συναρπαστική ψηφιακή εμπειρία ως μέρος της προωθητικής καμπάνιας της μάρκας ελαστικών, που η εταιρεία λανσάρει στην Ελλάδα και σε τέσσερεις ακόμη χώρες της Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης.

Σύμφωνα με την προωθητική αυτή ενέργεια, η Michelin προσφέρει σε όλους όσους συμμετέχουν  ένα δώρο με τη μορφή κουπονιού καυσίμου, ενώ παράλληλα προσκαλεί τους καταναλωτές να παίξουν  με τη μάρκα Michelin σε ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Η νέα προωθητική ενέργεια επιτρέπει σε όλους να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε ένα ψηφιακό παιχνίδι, να κερδίσουν δώρα και να θέσουν υποψηφιότητα για το μεγάλο δώρο – την πραγματοποίηση ενός ονείρου.  Η καινοτόμος μάρκα, που πρωτοπορεί στο πεδίο της κινητικοτητας, προσφέρει μία ψηφιακή οδήγηση στον κόσμο της Michelin Total Performance και ένα πραγματικό ταξίδι σε οποιονδήποτε μακρινό προορισμό επιλέξει ο τυχερός νικητής.
Η καμπάνια υποστηρίζεται από μια σειρά ψηφιακά μέσα και επιτρέπει στους χρήστες να μάθουν, να διασκεδάσουν και να ταξιδέψουν ακόμη πιο μακριά με τα επιπλέον καύσιμα που προσφέρει δωρεάν η Michelin.
Για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την ενέργεια επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.performance.michelin.gr

 

# # #

 

H Michelin, ηγέτιδα εταιρεία ελαστικών, είναι προσηλωμένη στη βιώσιμη βελτίωση της κίνησης αγαθών και ανθρώπων με την κατασκευή και εμπορία ελαστικών για κάθε είδος οχήματος, συμπεριλαμβανομένων αεροπλάνων, αυτοκινήτων, δικύκλων, χωματουργικών και αγροτικών οχημάτων και φορτηγών. Επίσης προσφέρει ηλεκτρονικές υπηρεσίες υποστήριξης της κινητικότητας μέσω του ViaMichelin.com και εκδίδει ταξιδιωτικούς οδηγούς, οδηγούς για ξενοδοχεία και εστιατόρια, χάρτες και οδικούς άτλαντες. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Clermont-Ferrand, Γαλλία. Ενώ η Michelin είναι παρούσα σε 170 χώρες, έχει 111,200 υπαλλήλους και λειτουργεί 67 εργοστάσια σε 17 χώρες. Ο όμιλος έχει ένα Κέντρο Τεχνολογίας για έρευνα και ανάπτυξη με λειτουργίες σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Ασία. (www.michelin.gr)

Στοιχεία επαφής

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

  • ΣΧΕΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  • ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ