ΕΛΑΣΤΙΚΑΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΟΧΗΜΑΤΟΣΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΜΠΟΡΟΙΕΜΠΟΡΟΙ

Πώς να διαλέξω χειμερινά ελαστικά;

Αποφασίσατε να επενδύσετε στην αγορά χειμερινών ελαστικών, αλλά δεν είστε σίγουροι για την επιλογή του κατάλληλου μοντέλου. Εύκολο! Απλά ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να πάρετε την καλύτερη απόφαση.

Ποιες είναι οι συνθήκες κατά τις οποίες οδηγείτε συνήθως τον χειμώνα;

Αν οδηγείτε σταθερά κάτω από αρκετά δύσκολες συνθήκες τον χειμώνα, όπως χιόνι ή πάγο, η Michelin συνιστά να χρησιμοποιήσετε χειμερινά ελαστικά. Η σειρά MICHELIN ALPIN θα σας βοηθήσει να απολαύσετε μια οδηγητική εμπειρία με ασφάλεια, άνεση και ακρίβεια, σε οποιεσδήποτε χειμερινές συνθήκες.

Αν οι καιρικές συνθήκες που αντιμετωπίζετε μεταβάλλονται, και ενίοτε συναντάτε χιονοπτώσεις, τα ελαστικά CrossClimate της MICHELIN έχουν φτιαχτεί για εσάς: είναι τα πρώτα θερινά ελαστικά με χειμερινή πιστοποίηση (3 βουνοκορφές με νιφάδα χιονιού).

Όποια λύση κι αν επιλέξετε, η Michelin σας συμβουλεύει να επιλέξετε χειμερινά ελαστικά με την πιστοποίηση 3PMSF: έχουν εγκριθεί με τεστ συμμόρφωσης ώστε να εγγυώνται το σωστό επίπεδο επιδόσεων στις χειμερινές συνθήκες.

Ποιο είναι το μοντέλο του αυτοκινήτου σας;

Μια σειρά ελαστικών μπορεί να περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά μοντέλα που ανταποκρίνονται σε διαφορετικούς τύπους αυτοκινήτων (σπορ, SUV, …). Μπορεί να χρειάζεστε ένα πολύ συγκεκριμένο σετ ελαστικών ανάλογα με την μάρκα του αυτοκινήτου σας, την σειρά και τον κινητήρα του. Μερικές φορές, μπορεί να παίζει ρόλο ακόμα και το έτος κατασκευής του αυτοκινήτου. Η καλύτερη λύση είναι να συμβουλευτείτε έναν ειδικό για τα ελαστικά ώστε να βεβαιωθείτε πως τα ελαστικά σας ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του οχήματός σας.

Ποιες είναι οι διαστάσεις των ελαστικών σας;

Άλλος ένας τρόπος να επιλέξετε τα κατάλληλα χειμερινά ελαστικά για το αυτοκίνητό σας είναι να γνωρίζετε τις διαστάσεις του τροχού. Οι πληροφορίες για τις διαστάσεις του τροχού περιλαμβάνουν διαφορετικά στοιχεία: το πλάτος, το ύψος, την διάμετρο, τους δείκτες φορτίου και ταχύτητας. Οι πληροφορίες των δεικτών φορτίου και ταχύτητας είναι πολύ σημαντικές για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Μια τελευταία συμβουλή πριν το ταξίδι

Αν δεν είστε σίγουροι πώς να επιλέξετε χειμερινά ελαστικά για το αυτοκίνητό σας, η Michelin μπορεί να σας δώσει κάποιες απαντήσεις. Η Michelin σας προσφέρει μια υπηρεσία αναζήτησης στην ιστοσελίδα μας, τον επιλογέα ελαστικών, που σας επιτρέπει να εισάγετε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για το αυτοκίνητό σας και βρίσκει τα χειμερινά ελαστικά που αποτελούν την καταλληλότερη λύση για εσάς.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Οι συμβουλές μας για τα χειμερινά ελαστικά

Πότε να βάλω χειμερινά ελαστικά;
Πότε να βάλω χειμερινά ελαστικά;

Γιατί να περιμένετε να βρεθείτε σε χιονοθύελλα για να βάλετε τα χειμερινά σας ελαστικά; Ανακαλύψτε τον χρυσό κανόνα που πρέπει να ακολουθείτε σε σχέση με τα χειμερινά σας ελαστικά: όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους +7°C, είναι καιρός να βάλετε τα χειμερινά σας ελαστικά.

Διαβάστε περισσότερα
Η διαφορά μεταξύ χειμερινών και θερινών ελαστικών
Η διαφορά μεταξύ χειμερινών και θερινών ελαστικών

Όταν δεν είστε ειδικός, μπορεί να είναι δύσκολο να αντιληφθείτε τη διαφορά μεταξύ χειμερινών και θερινών ελαστικών. Ας ανακαλύψουμε μαζί ποια ελαστικά ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας, μέσα από αυτό τον σύντομο οδηγό

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερες συμβουλές και βίντεο

Συμβουλές για να εξοπλίσετε το όχημά σας και να οδηγήσετε τον χειμώνα
Όλες οι χειμερινές μας συμβουλές
Συμβουλές για να χρησιμοποιήσετε τα χειμερινά σας ελαστικά καλύτερα
Τα πάντα για τα χειμερινά ελαστικά
O χειμώνας μου με την Michelin Ασφάλεια τον χειμώνα

ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ MICHELIN ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ

  • ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ
  • SUV - 4X4
  • ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΩΝ - ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΩΝ
Loader