ΕΛΑΣΤΙΚΑΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΟΧΗΜΑΤΟΣΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΜΠΟΡΟΙΕΜΠΟΡΟΙ

Τι είναι τα ελαστικά για όλες τις εποχές;

Τα ελαστικά για όλες τις εποχές μπορούν να χρησιμοποιούνται για την οδήγηση όλο τον χρόνο αλλά δεν είναι η μόνη επιλογή.

Τί είναι τα ελαστικά για όλες τις εποχές;

Τα ελαστικά για όλες τις εποχές μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα. Στην Ευρώπη, συνήθως οι επιδόσεις τους μοιάζουν πιο πολύ με των χειμερινών ελαστικών και λιγότερο με των καλοκαιρινών, ως προς το φρενάρισμα σε στεγνό οδόστρωμα, την διάρκεια ζωής και την οικονομία καυσίμου.

Ένα καλοκαιρινό ελαστικό με χειμερινή πιστοποίηση

Η Michelin δεν προσφέρει ελαστικά για όλες τις εποχές, αλλά έχει εξελίξει ένα άλλο τύπο ελαστικού που προσαρμόζεται ειδικά σε όλους τους τύπους καιρικών συνθηκών. Λέγεται MICHELIN CrossClimate. Είναι το πρώτο θερινό ελαστικό που φέρει έγκριση πιστοποίησης 3PMSF (δηλαδή πιστοποίηση με 3 βουνοκορφές με νιφάδα χιονιού) για χειμερινή χρήση.

Τα ελαστικά CrossClimate της MICHELIN έχουν κατασκευαστεί για να προσφέρουν τις επιδόσεις των καλοκαιρινών ελαστικών σε ζεστές καιρικές συνθήκες και τις επιδόσεις των χειμερινών ελαστικών ως προς τη πρόσφυση και το φρενάρισμα, σε ψυχρές καιρικές συνθήκες. Αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τους οδηγούς που αντιμετωπίζουν ξαφνικές καιρικές μεταβολές, ενίοτε και χιονοπτώσεις. Τα ελαστικά CrossClimate της Michelin έχουν επιδόσεις σήμανσης “B & C” ως προς την οικονομία καυσίμου όπως και τα περισσότερα θερινά ελαστικά (που συνήθως ανήκουν στην κατηγορία B ή C).

Μια τελευταία συμβουλή πριν το ταξίδι

Χάρη σε αυτή την καινοτομία, δεν χρειάζεται να εναλλάσσετε τα θερινά και χειμερινά ελαστικά σας, ούτε να σκέφτεστε πού να αποθηκεύσετε το άλλο σετ ελαστικών σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Οι συμβουλές μας για τα χειμερινά ελαστικά

Μπορώ να χρησιμοποιώ τα χειμερινά ελαστικά όλο τον χρόνο;
Μπορώ να χρησιμοποιώ τα χειμερινά ελαστικά όλο τον χρόνο;

Μπορεί να είναι δελεαστικό να χρησιμοποιείτε ένα μόνο σετ ελαστικών για κρύες συνθήκες όλο το χρόνο, αλλά είναι πραγματικά καλή λύση;

Διαβάστε περισσότερα
Η διαφορά μεταξύ χειμερινών και θερινών ελαστικών
Η διαφορά μεταξύ χειμερινών και θερινών ελαστικών

Όταν δεν είστε ειδικός, μπορεί να είναι δύσκολο να αντιληφθείτε τη διαφορά μεταξύ χειμερινών και θερινών ελαστικών. Ας ανακαλύψουμε μαζί ποια ελαστικά ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας, μέσα από αυτό τον σύντομο οδηγό

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερες συμβουλές και βίντεο

Συμβουλές για να εξοπλίσετε το όχημά σας και να οδηγήσετε τον χειμώνα
Όλες οι χειμερινές μας συμβουλές
Συμβουλές για να χρησιμοποιήσετε τα χειμερινά σας ελαστικά καλύτερα
Τα πάντα για τα χειμερινά ελαστικά
O χειμώνας μου με την Michelin Ασφάλεια τον χειμώνα

ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ MICHELIN ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ

  • ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ
  • 4x4 / SUV
  • VAN / ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ
Loader