ΕΛΑΣΤΙΚΑΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΟΧΗΜΑΤΟΣΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΜΠΟΡΟΙΕΜΠΟΡΟΙ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα προωθητική ενέργεια: Δωρεάν κουπόνια καυσίμου με τα ελαστικά MICHELIN

Νέα προωθητική ενέργεια: Δωρεάν κουπόνια καυσίμου με τα ελαστικά MICHELIN

Για τη Michelin, οι καλύτεροι οδηγοί είναι εκείνοι που φθάνουν πάντοτε με ασφάλεια στον προορισμό τους, ειδικά σε δύσκολες συνθήκες που απαιτούν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις από οδηγούς και οχήματα.

Από 1 Οκτωβρίου η Michelin λανσάρει νέα προωθητική ενέργεια με δωρεάν κουπόνια καυσίμου έως 40 €.

Από 1 Οκτωβρίου έως 30 Νοεμβρίου, οι οδηγοί μπορούν να φθάσουν με ασφάλεια πιο μακριά, χάρη στα κουπόνια καυσίμων αξίας έως 40 ευρώ, που προσφέρει η Michelin με την αγορά 4 ελαστικών για επιβατικά αυτοκίνητα.

Στην προωθητική ενέργεια μπορούν να ενταχθούν καταναλωτές που θα αγοράσουν 4 ελαστικά MICHELIN, για διάμετρο ζάντας 13’’ – 23’’ για επιβατικά αυτοκίνητα, 4x4 και ελαφρά φορτηγά, και θα εγγραφούν στην ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα www.performance.michelin.gr ή μέσω ταχυδρομείου. Πιο αναλυτικά, για αγορά ελαστικών MICHELIN 13’’ – 16’’, οι καταναλωτές θα λάβουν κουπόνι καυσίμου αξίας 20€, ενώ για αγορά ελαστικών MICHELIN 17’’ – 23’’ θα λάβουν κουπόνι καυσίμου αξίας 40€.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους της προωθητικής ενέργειας και τα καταστήματα πώλησης ελαστικών MICHELIN είναι διαθέσιμες στο www.performance.michelin.gr

MICHELIN Total Performance

Η Michelin αξιοποιεί τις καινοτόμες τεχνολογίες της προκειμένου να προσφέρει αξιόπιστα και ασφαλή ελαστικά. Εκτός από την αυξημένη ασφάλεια οι οδηγοί που επιλέγουν τα ελαστικά MICHELIN επωφελούνται από την μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και τη μεγάλη διάρκεια ζωής ελαστικών, χάρη στο σύνολο των επιδόσεων MICHELIN Total Performance, που προσφέρει κάθε ελαστικό MICHELIN.

Στοιχεία επαφής

Κωνσταντίνος Μέμμος

konstantinos.memmos@michelin.com

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

  • ΣΧΕΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  • ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ