ΕΛΑΣΤΙΚΑΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΟΧΗΜΑΤΟΣΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΜΠΟΡΟΙΕΜΠΟΡΟΙ

Ελαστικά και καιρικές συνθήκες.

Ελαστικά και καιρικές συνθήκες.

 • Πώς αλλάζει η πρόσφυση σε υγρές συνθήκες και σε διαφορετικές θερμοκρασίες; Τι γίνεται με την πρόσφυση σε στεγνό;
  Η πρόσφυση σε συνθήκες βροχής μπορεί γρήγορα να διαφοροποιηθεί με τις αλλαγές της θερμοκρασίας, με την άριστη επίδοση να αποδίδεται σε μέτριες θερμοκρασίες. Η ακριβής θερμοκρασία για τις καλύτερες επιδόσεις εξαρτάται από το ελαστικό.
 • Χρειάζονται χειμερινά ελαστικά για ένα 4WD SUV; Εάν ναι, ποια;
  Η τοποθέτηση τεσσάρων χειμερινών ελαστικών MICHELIN στο SUV σας θα βοηθήσει περαιτέρω για να βελτιωθεί γενικώς η ασφάλειά σας, και οι επιδόσεις του οχήματός σας, ιδιαιτέρως στο χιόνι. Για να σας συμβουλεύσουμε σχετικά με το κατάλληλο προϊόν, θα θέλαμε να γνωρίζουμε τις ακριβείς διαστάσεις των ελαστικών που έχει το όχημά σας τώρα. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Michelin για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τοποθέτηση της σωστής διάστασης ελαστικών.
  06/2013 - Σπορ ελαστικά - club911.net
 • Πώς επηρεάζεται η οδήγηση σε βρεγμένη πίστα από τη φθορά του ελαστικού;
  Η πρόσφυση και η ανταπόκριση μειώνονται σε βρεγμένο οδόστρωμα αν υπάρχει και φθορά ελαστικού. Ιδιαιτέρως, στο θέμα της υδρολίσθησης όταν περνάτε μέσα από λακκούβες με μεγάλη ταχύτητα, θα είναι πολύ αισθητή η μείωση της επίδοσης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε το κατάλληλο βάθος πέλματος για τις συνθήκες της πίστας και για την επιστροφή στο σπίτι.
 • Γιατί τα touring ελαστικά σας έχουν διαμήκη κανάλια για την απομάκρυνση του νερού και όχι αυλακώσεις σε σχήμα V στο πέλμα από το κέντρο προς την άκρη;
  Η Michelin επενδύει σημαντικά στην Έρευνα και στην Ανάπτυξη. Επίσης, είμαστε ο μόνος κατασκευαστής που διαθέτει δικό του χώρο μετρήσεων, κάτι που μας επιτρέπει να εκτιμάμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων τεχνικών λύσεων. Οι δοκιμές μας δείχνουν ότι δύο διαμήκη κανάλια απομακρύνουν το νερό πιο αποτελεσματικά.
  06/2013 - Σπορ ελαστικά - club911.net

Έχετε πάθος για τις υψηλές επιδόσεις;

Γκάμα ελαστικών υψηλών επιδόσεων

Γκάμα ελαστικών υψηλών επιδόσεων

Δείτε τα ελαστικά Υψηλών Επιδόσεων της Michelin Βρείτε τα δικά σας
Ανακαλύψτε το MICHELIN Pilot Sport <sup>4</sup> S

Ανακαλύψτε το MICHELIN Pilot Sport 4 S

Γνωρίζετε καμία από τις τελευταίες καινοτομίες της Michelin; Δείτε αυτό το ελαστικό
MICHELIN Passion

MICHELIN Passion

Το κανάλι μας στο YouTube που είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στο Μηχανοκίνητο Αθλητισμό και τις υψηλές επιδόσεις Δείτε τώρα