0 ελαστικά ταιριάζουν στην αναζήτησή σας

Χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες για να σας προτείνουμε τα ιδανικά ελαστικά

Συγγνώμη, η υπηρεσία δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη. Δοκιμάστε ξανά αργότερα

ΒΡΕΙΤΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ MICHELIN ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ 


Επισκεφτείτε τη σελίδα της Michelin και βρείτε τα κατάλληλα ελαστικά MICHELIN για το όχημά σας. Με τον Επιλογέα Ελαστικών MICHELIN, θα βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που χρειάζεστε. 

Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με βάση το είδος του οχήματος  ή τη διάσταση των ελαστικών - απλά συμπληρώνοντας τα πεδία από αριστερά προς τα δεξιά. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία, σας προτείνουμε τα ιδανικά ελαστικά για το όχημά σας. Όσες περισσότερες πληροφορίες συλλέξουμε τόσο το καλύτερο, για να σας προτείνουμε τα ιδανικά ελαστικά. 

Μόλις βρείτε το κατάλληλο ελαστικό MICHELIN για εσάς, τσεκάρετε τη σελίδα του προϊόντος, όπου θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ελαστικό. Στη συνέχεια, στο πεδίο "Βρείτε μεταπωλητές" θα βρείτε τον πλησιέστερο μεταπωλητή ελαστικών, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Νομικές σημειώσεις

Τα αναφερόμενα μεγέθη ή/και οι δείκτες ταχύτητας μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς από το εργοστασιακό μέγεθος που υποδεικνύεται στην πινακίδα του οχήματος. Ο τοπικός σας αντιπρόσωπος ελαστικών θα σας παράσχει την απαιτούμενη βοήθεια για την τοποθέτηση των ελαστικών σας, καθώς:

 

  1. Θα σας ενημερώσει εάν τα ελαστικά αντικατάστασης διαφέρουν από τα εργοστασιακά ως προς τους δείκτες ταχύτητας και εάν η μέγιστη ταχύτητα του οχήματος δεν αντιστοιχεί με την επιλογή σας.
  2. Θα σας ενημερώσει εάν χρειάζονται τυχόν προσαρμογές στην πίεση των ελαστικών που έχετε επιλέξει.