ΕΛΑΣΤΙΚΑΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΟΧΗΜΑΤΟΣΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΜΠΟΡΟΙΕΜΠΟΡΟΙ

MICHELIN ΕΓΓΥΗΣΗ PLUS

 

Απόλυτη σιγουριά για 20.000 χλμ

 

Η Michelin παρουσιάζει το νέο Πρόγραμμα Εγγύησης Ελαστικών «MICHELIN ΕΓΓΥΗΣΗ PLUS», για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία και απόλυτη σιγουριά στους οδηγούς.

Το νέο Πρόγραμμα «MICHELIN ΕΓΓΥΗΣΗ PLUS» είναι ήδη διαθέσιμο σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Περιλαμβάνει όλα τα ελαστικά MICHELIN για επιβατικά οχήματα και 4Χ4 για χρήση σε δρόμο, που φέρουν ελληνικές πινακίδες, τα οποία θα αγοραστούν στα επιλεγμένα καταστήματα, για τα πρώτα 20.000 χλμ ή τους πρώτους 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς τους.

Με κάθε αγορά 4 ελαστικών MICHELIN για επιβατικά οχήματα, το Πρόγραμμα καλύπτει την αντικατάσταση μέχρι και 2 ελαστικών, για ζημιές που προήλθαν από το ίδιο συμβάν και δεν επιδιορθώνονται. Οι καταναλωτές χρειάζεται μόνο να εγγραφούν ηλεκτρονικά στο Πρόγραμμα, το αργότερο 30 ημέρες μετά την ημερομηνία αγοράς, και να κρατήσουν την απόδειξη αλλά και τα υπόλοιπα έντυπα που θα παραλάβουν από το μεταπωλητή των ελαστικών.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το www.plus.michelin.eu για να εγγραφείτε στο «MICHELIN ΕΓΓΥΗΣΗ PLUS», να βρείτε τα επιλεγμένα σημεία πώλησης και να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις.