ΕΛΑΣΤΙΚΑΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΟΧΗΜΑΤΟΣΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΜΠΟΡΟΙΕΜΠΟΡΟΙ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ MICHELIN


Τα ελαστικά μας είναι σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις διάφορες απαιτήσεις των σημερινών καταναλωτών. Οι ειδικοί MICHELIN λαμβάνουν υπόψη το στυλ οδήγησής σας, τον τύπο του οχήματος και τις καιρικές συνθήκες, για να σας δώσουν τις καλύτερες συμβουλές ως προς τα ελαστικά. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


CHAT

Σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

00800129272

Δευτέρα - Παρασκευή
9:00-18:00

E-mail

24/7

Σας ενημερώνουμε ότι οι συζητήσεις μας μέσω Messenger, chat, e-mail ή τηλεφώνου είναι πιθανό να καταγραφούν, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα των υπηρεσιών μας. Οι καταγραφές διατηρούνται για μια περίοδο 6 μηνών. Τα προσωπικά δεδομένα σας θα χρησιμοποιούνται μόνο από τη Michelin προκειμένου να απαντήσουμε σε ερωτήματα και αιτήματά σας για πληροφορίες. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφο, πρόσβαση, να διορθώσετε ή να προβάλετε αντίρρηση για οποιαδήποτε πληροφορία που αποθηκεύουμε σχετικά με εσάς. Για να το κάνετε αυτό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email contact@tc.michelin.eu με κάποιο αποδεικτικό της ταυτότητάς σας.

ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟ

Η κατασκευή των ελαστικών MICHELIN βασίζεται σε τεχνολογίες αιχμής, που μας επιτρέπουν να ικανοποιούμε όλους τους καταναλωτές μας, ανάλογα με τις συνήθειές τους στην οδήγηση.  Γι' αυτό, οι ειδικοί μας είναι διαθέσιμοι να σας απαντήσουν.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ

Αφού θα έχετε βρει το ελαστικό που σας ταιριάζει, θα είναι χαρά για τους online ειδικούς μας να σας δώσουν τις διευθύνσεις των τριών πλησιέστερων σε εσάς καταστημάτων, για την αγορά και τοποθέτηση των ελαστικών σας!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

η Michelin είναι εδώ για εσάς, ακόμη και μετά την αγορά σας.  Μπορείτε να μας βρείτε στο τηλέφωνο, με e-mail ή σε Live Chat, για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας.