Ελλάδα

TRIAL LIGHT

TRIAL LIGHT
 • Νέα
 • Πιστοποίηση για το δρόμο
 • TRIAL

Το νέο ελαστικό αναφοράς Τrial της Michelin

Το νέο MICHELIN Trial Light, που νίκησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Trials του 2009 στα χέρια του Toni Bou, είναι πιο ελαφρό κατά  6% από το MICHELIN Trial Competition.
Το αποτέλεσμα είναι ευκολότερος πλευρικός χειρισμός, ενώ η Μεγιστοποιημένη Επιφάνεια Επαφής του, κυριολεκτικά αγκαλιάζει εμπόδια και βράχους.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 • Πινακοθήκη

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Αναβαθμισμένο σχέδιο πέλματος

  Το σχέδιο του πέλματος του MICHELIN Trial Competition Light X11 παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για trial οδήγηση : πρόσφυση, ευκαμψία, αίσθηση και σταθερότητα.

 • Ένα πιο ελαφρό σετ ελαστικών

  Το MICHELIN Trial Competition Light X11 μειώνει το συνολικό βάρος των ελαστικών σας και βελτιώνει τον συνολικό έλεγχο του δικού σας trial.

 • Σκελετός radial

  To MICHELIN Trail Competition Light X11 έχει σκελετό radial για μέγιστες επιδόσεις κατά την αγωνιστική χρήση.

 Διαστάσεις και ετικετογράφηση

Εμπρός
Φάρδος Ύψος Τύπος Διάμετρος M/C Φορτίο Ταχύτητα Αεροθάλαμοι Ειδικό χαρακτηριστικό
80 100 - 21 M/C 51 M TT
Πίσω
Φάρδος Ύψος Τύπος Διάμετρος M/C Φορτίο Ταχύτητα Αεροθάλαμοι Ειδικό χαρακτηριστικό
120 100 R 18 M/C 68 M TL
80 100 - 21 M/C 51 M TT
Loader

Νομικές επισημάνσεις

Βεβαιωθείτε ότι διαφυλάσσετε την ποιότητα και τις επιδόσεις των ελαστικών σας.  Κατεβάστε τον οδηγό μας με τις υποδείξεις ασφαλείας, εδώ, ώστε να μάθετε περισσότερα για τις συμβουλές μας σχετικά με την ασφάλεια και την χρήση.

Οι πιέσεις των ελαστικών που δίδονται είναι καθαρώς ενδεικτικές.  Παράκληση να ανατρέξετε στο εγχειρίδιο συντήρησης του οχήματός σας για τις συνιστώμενες πιέσεις στα ελαστικά.  Μερικές φορές, αναγράφονται σ' ένα αυτοκόλλητο που βρίσκεται πάνω στη μοτό σας.  Τα στοιχεία και οι πληροφορίες που περιέχονται στο site  www.michelin.gr παρέχονται "ως έχουν" και χωρίς ρητή ή υποδηλούμενη εγγύηση. Η Michelin επιφυλάσσεται του δικαιώματος να τροποποιεί ή να αλλάζει το περιεχόμενο στο site αυτό, χωρίς προειδοποίηση.