Ελλάδα

TRIAL COMPETITION

TRIAL COMPETITION
  • Νέα
  • Πιστοποίηση για το δρόμο
  • TRIAL

Το απαραίτητο ελαστικό Michelin Trial

Τα κορυφαία δυνατά σημεία του MICHELIN Trial Competition είναι η ευκαμψία του, η πρόσφυση και η στιβαρότητα.
Με αυτά δεδομένα, είναι και ένα ελκυστικό ως προς την τιμή του ελαστικό, και είναι must για επαγγελματίες και ερασιτέχνες, εξ ίσου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  • Πινακοθήκη

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Αναβαθμισμένο σχέδιο πέλματος

    Το σχέδιο του πέλματος του MICHELIN Trial Competition παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για trial οδήγηση : πρόσφυση, ευκαμψία, αίσθηση και σταθερότητα.

  • MICHELIN Trial Competition X11

    Το MICHELIN Trail Competition είναι επίσης διαθέσιμο και σε έκδοση radial για μέγιστες επιδόσεις κατά την χρήση σε αγώνες.

 Διαστάσεις και ετικετογράφηση

Εμπρός
Φάρδος Ύψος Τύπος Διάμετρος M/C Φορτίο Ταχύτητα Αεροθάλαμοι Ειδικό χαρακτηριστικό
2.75 - - 21 45 L TT
Πίσω
Φάρδος Ύψος Τύπος Διάμετρος M/C Φορτίο Ταχύτητα Αεροθάλαμοι Ειδικό χαρακτηριστικό
4.00 - R 18 M/C 4 L TL
4.00 - - 18 64 L TT
Loader

Νομικές επισημάνσεις

Βεβαιωθείτε ότι διαφυλάσσετε την ποιότητα και τις επιδόσεις των ελαστικών σας.  Κατεβάστε τον οδηγό μας με τις υποδείξεις ασφαλείας, εδώ, ώστε να μάθετε περισσότερα για τις συμβουλές μας σχετικά με την ασφάλεια και την χρήση.

Οι πιέσεις των ελαστικών που δίδονται είναι καθαρώς ενδεικτικές.  Παράκληση να ανατρέξετε στο εγχειρίδιο συντήρησης του οχήματός σας για τις συνιστώμενες πιέσεις στα ελαστικά.  Μερικές φορές, αναγράφονται σ' ένα αυτοκόλλητο που βρίσκεται πάνω στη μοτό σας.  Τα στοιχεία και οι πληροφορίες που περιέχονται στο site  www.michelin.gr παρέχονται "ως έχουν" και χωρίς ρητή ή υποδηλούμενη εγγύηση. Η Michelin επιφυλάσσεται του δικαιώματος να τροποποιεί ή να αλλάζει το περιεχόμενο στο site αυτό, χωρίς προειδοποίηση.