Ελλάδα

STARCROSS HP4MICHELIN STARCROSS HP4

STARCROSS HP4
  • Όχι για χρήση σε αυτοκινητόδρομο
  • MOTOCROSS

Για σκληρό και βραχώδες έδαφος

Το MICHELIN Starcross HP4 δοκιμάστηκε και εγκρίθηκε  από τον Αμερικανό σταρ του Supercross, Travis Pastrana.
Παρέχει απαράμιλλη πρόσφυση σε σκληρό έδαφος και οι επιδόσεις του διαρκούν μέχρι τον τερματισμό των αγώνων, ακόμη και στα πιο δύσκολα εδάφη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  • Πινακοθήκη

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Σχέδιο πέλματος για σκληρά εδάφη Supercross

    Το σχέδιο πέλματος του MICHELIN HP4 είναι αναβαθμισμένο ώστε να προσφέρει υπέρτερη ελκτικότητα και έλεγχο σε πολύ σκληρά εδάφη.

  • Καινοτόμος αρχιτεκτονική ελαστικού

    Το σχέδιο του MICHELIN Starcross HP4 συντελεί στην μεγιστοποίηση του ελέγχου για τον πιλότο και απορροφά τα κτυπήματα για να μην κουράζει τον αναβάτη προσφέροντας σταθερό γυρολόγιο.

 Διαστάσεις και ετικετογράφηση

Εμπρός
Φάρδος Ύψος Τύπος Διάμετρος M/C Φορτίο Ταχύτητα Αεροθάλαμοι Ειδικό χαρακτηριστικό
90 100 - 21 M/C 57 M TT
Πίσω
Φάρδος Ύψος Τύπος Διάμετρος M/C Φορτίο Ταχύτητα Αεροθάλαμοι Ειδικό χαρακτηριστικό
110 90 - 19 M/C 62 M TT
Loader

Νομικές επισημάνσεις

Όχι για χρήση σε αυτοκινητόδρομο

Βεβαιωθείτε ότι διαφυλάσσετε την ποιότητα και τις επιδόσεις των ελαστικών σας.  Κατεβάστε τον οδηγό μας με τις υποδείξεις ασφαλείας, εδώ, ώστε να μάθετε περισσότερα για τις συμβουλές μας σχετικά με την ασφάλεια και την χρήση.

Οι πιέσεις των ελαστικών που δίδονται είναι καθαρώς ενδεικτικές.  Παράκληση να ανατρέξετε στο εγχειρίδιο συντήρησης του οχήματός σας για τις συνιστώμενες πιέσεις στα ελαστικά.  Μερικές φορές, αναγράφονται σ' ένα αυτοκόλλητο που βρίσκεται πάνω στη μοτό σας.  Τα στοιχεία και οι πληροφορίες που περιέχονται στο site  www.michelin.gr παρέχονται "ως έχουν" και χωρίς ρητή ή υποδηλούμενη εγγύηση. Η Michelin επιφυλάσσεται του δικαιώματος να τροποποιεί ή να αλλάζει το περιεχόμενο στο site αυτό, χωρίς προειδοποίηση.