Ελλάδα

ENDURO COMPETITION V

ENDURO COMPETITION V
  • Νέα
  • ENDURO

Για απαιτητική χρήση, σε κάθε τύπο εδάφους

Ελαστικό που σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε με την ομάδα Husqvarna, παγκόσμιους πρωταθλητές Enduro 2010.

'Ενας νέος σχεδιασμός (γόμα, σκελετός και σκάλισμα) που αυξάνει την απορρόφηση των κραδασμών  και βελτιώνει τη διάρκεια ζωής των Bib-mousses.

Τακούνια ψηλά και λεπτά για περισσότερη πρόσφυση σε μαλακά  και αμμώδη εδάφη και μικρότερη ευαισθησία στο γέμισμα από λάσπη, ενισχυμένα επίσης ώστε ν' αποφεύγεται η απόσπασή τους σε σκληρό έδαφος.

 Διαστάσεις και ετικετογράφηση

Εμπρός
Φάρδος Ύψος Τύπος Διάμετρος M/C Φορτίο Ταχύτητα Αεροθάλαμοι Ειδικό χαρακτηριστικό
90 90 - 21 M/C 54 R TT
Πίσω
Φάρδος Ύψος Τύπος Διάμετρος M/C Φορτίο Ταχύτητα Αεροθάλαμοι Ειδικό χαρακτηριστικό
90 90 - 21 M/C 54 R TT
Loader

Νομικές επισημάνσεις

Δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε αυτοκινητόδρομο (NHS)

Βεβαιωθείτε ότι διαφυλάσσετε την ποιότητα και τις επιδόσεις των ελαστικών σας.  Κατεβάστε τον οδηγό μας με τις υποδείξεις ασφαλείας, εδώ, ώστε να μάθετε περισσότερα για τις συμβουλές μας σχετικά με την ασφάλεια και την χρήση.

Οι πιέσεις των ελαστικών που δίδονται είναι καθαρώς ενδεικτικές.  Παράκληση να ανατρέξετε στο εγχειρίδιο συντήρησης του οχήματός σας για τις συνιστώμενες πιέσεις στα ελαστικά.  Μερικές φορές, αναγράφονται σ' ένα αυτοκόλλητο που βρίσκεται πάνω στη μοτό σας.  Τα στοιχεία και οι πληροφορίες που περιέχονται στο site  www.michelin.gr παρέχονται "ως έχουν" και χωρίς ρητή ή υποδηλούμενη εγγύηση. Η Michelin επιφυλάσσεται του δικαιώματος να τροποποιεί ή να αλλάζει το περιεχόμενο στο site αυτό, χωρίς προειδοποίηση.