Ελλάδα

ENDURO COMPETITION MS

ENDURO COMPETITION MS
 • Μόνον εμπρός ελαστικό
 • Πιστοποίηση FIM
 • ENDURO

Για μικτές επιφάνειες και σκληρό έδαφος

Το ελαστικό που νίκησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro του 2009, το MICHELIN Enduro Competition MS, είναι η προτίμηση και η επιλογή των αναβατών Enduro παγκόσμιας κατηγορίας, χάρη στην προσαρμοστικότητά του στον ζεστό καιρό.

Τα άκαμπτα μπλοκ του πέλματός του, εξασφαλίζουν αυξημένη ακρίβεια στις στροφές.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 • Πινακοθήκη

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Σχέδιο ελαστικού που έχει πολλαπλές νίκες σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα

  Το MICHELIN Enduro Competition MS παρέχει το ίδιο επίπεδο επιδόσεων όπως το ελαστικό που νίκησε το 2009 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro.

 • Αναβαθμισμένο μίγμα γόμας στο πέλμα

  Το μείγμα γόμας για το πέλμα του MICHELIN Enduro Competition MS έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέγιστη πρόσφυση σε συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών..

 • Συνιστώμενο ελαστικό για τοποθέτηση στον πίσω τροχό

  MICHELIN Enduro Competition IIIe

 Διαστάσεις και ετικετογράφηση

Εμπρός
Φάρδος Ύψος Τύπος Διάμετρος M/C Φορτίο Ταχύτητα Αεροθάλαμοι Ειδικό χαρακτηριστικό
90 90 - 21 M/C 54 R TT
Loader

Νομικές επισημάνσεις

Βεβαιωθείτε ότι διαφυλάσσετε την ποιότητα και τις επιδόσεις των ελαστικών σας.  Κατεβάστε τον οδηγό μας με τις υποδείξεις ασφαλείας, εδώ, ώστε να μάθετε περισσότερα για τις συμβουλές μας σχετικά με την ασφάλεια και την χρήση.

Οι πιέσεις των ελαστικών που δίδονται είναι καθαρώς ενδεικτικές.  Παράκληση να ανατρέξετε στο εγχειρίδιο συντήρησης του οχήματός σας για τις συνιστώμενες πιέσεις στα ελαστικά.  Μερικές φορές, αναγράφονται σ' ένα αυτοκόλλητο που βρίσκεται πάνω στη μοτό σας.  Τα στοιχεία και οι πληροφορίες που περιέχονται στο site  www.michelin.gr παρέχονται "ως έχουν" και χωρίς ρητή ή υποδηλούμενη εγγύηση. Η Michelin επιφυλάσσεται του δικαιώματος να τροποποιεί ή να αλλάζει το περιεχόμενο στο site αυτό, χωρίς προειδοποίηση.