Ελλάδα

ENDURO COMPETITION IV

ENDURO COMPETITION IV
 • Μόνον εμπρός ελαστικό
 • Νέα
 • Πιστοποίηση FIM
 • ENDURO

Για μαλακό και για εξαιρετικά ολισθηρό έδαφος

Το ελαστικό που νίκησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro του 2009, το MICHELIN Enduro Competition IV είναι η προτίμηση και η επιλογή των αναβατών Enduro παγκόσμιας κατηγορίας, για χειμερινές συνθήκες και για αγώνες στην αρχή της σαιζόν.

Το ανοιχτό σχέδιο σκαλίσματος στο πέλμα και ιδιαιτέρως τα ψηλά μπλοκ, ευνοούν το να μένει αποτελεσματικά καθαρό από λάσπες και να προσφέρει ξεχωριστή πρόσφυση στις στροφές.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 • Πινακοθήκη

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Σχέδιο ελαστικού που έχει πολλαπλές νίκες σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα

  Το MICHELIN Enduro Competition IV παρέχει το ίδιο επίπεδο επιδόσεων όπως το ελαστικό που νίκησε το 2009 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro.

 • Αναβαθμισμένο μίγμα γόμας στο πέλμα

  Το μείγμα γόμας για το πέλμα του MICHELIN Enduro Competition IV έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέγιστη πρόσφυση σε συνθήκες χαμηλών θερμοκρασιών.

 • Συνιστώμενο ελαστικό για τοποθέτηση στον πίσω τροχό

  MICHELIN Enduro Competition IIIe

 Διαστάσεις και ετικετογράφηση

Εμπρός
Φάρδος Ύψος Τύπος Διάμετρος M/C Φορτίο Ταχύτητα Αεροθάλαμοι Ειδικό χαρακτηριστικό
90 90 - 21 54 R
Loader

Νομικές επισημάνσεις

Βεβαιωθείτε ότι διαφυλάσσετε την ποιότητα και τις επιδόσεις των ελαστικών σας.  Κατεβάστε τον οδηγό μας με τις υποδείξεις ασφαλείας, εδώ, ώστε να μάθετε περισσότερα για τις συμβουλές μας σχετικά με την ασφάλεια και την χρήση.

Οι πιέσεις των ελαστικών που δίδονται είναι καθαρώς ενδεικτικές.  Παράκληση να ανατρέξετε στο εγχειρίδιο συντήρησης του οχήματός σας για τις συνιστώμενες πιέσεις στα ελαστικά.  Μερικές φορές, αναγράφονται σ' ένα αυτοκόλλητο που βρίσκεται πάνω στη μοτό σας.  Τα στοιχεία και οι πληροφορίες που περιέχονται στο site  www.michelin.gr παρέχονται "ως έχουν" και χωρίς ρητή ή υποδηλούμενη εγγύηση. Η Michelin επιφυλάσσεται του δικαιώματος να τροποποιεί ή να αλλάζει το περιεχόμενο στο site αυτό, χωρίς προειδοποίηση.