Ελλάδα

ENDURO COMPETITION IIIe

ENDURO COMPETITION IIIe
 • Μόνον πίσω ελαστικό
 • Πιστοποίηση FIM
 • ENDURO

Για όλους τους τύπους εδαφών

Το ελαστικό που νίκησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro του 2009, το MICHELIN Enduro Competition IIIe ξεχωρίζει ως ελαστικό αναφοράς για τον πίσω τροχό, κάτω από όλες τις συνθήκες.

Παρέχει εξαιρετική ελκτικότητα χάρη σ' ένα μίγμα γόμας που προσφέρει υπερ-πρόσφυση, ενώ ο εύκαμπτος σκελετός του  εξασφαλίζει αυξημένη άνεση στον αναβάτη.

Μόνον πίσω ελαστικό

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 • Πινακοθήκη

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Σχέδιο ελαστικού που έχει πολλαπλές νίκες σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα

  Το MICHELIN Enduro Competition IIIe παρέχει το ίδιο επίπεδο επιδόσεων όπως το ελαστικό που νίκησε το 2009 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro.

 • Αναβαθμισμένο μίγμα γόμας στο πέλμα

  Το μείγμα γόμας για το πέλμα του MICHELIN Enduro Competition IIIe έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέγιστη πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες.

 • Συνιστώμενα ελαστικά για τοποθέτηση στον εμπρός τροχό

  MICHELIN Enduro Competition MS
  MICHELIN Enduro Competition IV

 Διαστάσεις και ετικετογράφηση

Πίσω
Φάρδος Ύψος Τύπος Διάμετρος M/C Φορτίο Ταχύτητα Αεροθάλαμοι Ειδικό χαρακτηριστικό
120 90 - 18 65 R
140 80 - 18 70 R
Loader

Νομικές επισημάνσεις

Βεβαιωθείτε ότι διαφυλάσσετε την ποιότητα και τις επιδόσεις των ελαστικών σας.  Κατεβάστε τον οδηγό μας με τις υποδείξεις ασφαλείας, εδώ, ώστε να μάθετε περισσότερα για τις συμβουλές μας σχετικά με την ασφάλεια και την χρήση.

Οι πιέσεις των ελαστικών που δίδονται είναι καθαρώς ενδεικτικές.  Παράκληση να ανατρέξετε στο εγχειρίδιο συντήρησης του οχήματός σας για τις συνιστώμενες πιέσεις στα ελαστικά.  Μερικές φορές, αναγράφονται σ' ένα αυτοκόλλητο που βρίσκεται πάνω στη μοτό σας.  Τα στοιχεία και οι πληροφορίες που περιέχονται στο site  www.michelin.gr παρέχονται "ως έχουν" και χωρίς ρητή ή υποδηλούμενη εγγύηση. Η Michelin επιφυλάσσεται του δικαιώματος να τροποποιεί ή να αλλάζει το περιεχόμενο στο site αυτό, χωρίς προειδοποίηση.