Ελλάδα

DESERT

DESERT
  • Πιστοποίηση για το δρόμο

Για χρήση σε Rally-Raid

Το must ελαστικό για όλους τους αγώνες rally-raid!<br />

Το MICHELIN Desert έχει σημειώσει 26 νίκες στο ράλυ Dakar από το 1983, και οι ειδικοί για το Dakar επαινούν την εξαιρετική στιβαρότητά του, όποιος κι αν είναι ο τύπος του εδάφους, όποια κι αν είναι η θερμοκρασία και όσο δυνατή ή βαριά  κι αν είναι η μοτοσυκλέτα  τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  • Πινακοθήκη

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Νικητήρια τεχνολογία Dakar

    To MICHELIN Desert είναι απλώς ΤΟ ελαστικό αναφοράς για χρήση σε Rally Raid και σε αγώνες στην Έρημο, εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια.

 Διαστάσεις και ετικετογράφηση

Εμπρός
Φάρδος Ύψος Τύπος Διάμετρος M/C Φορτίο Ταχύτητα Αεροθάλαμοι Ειδικό χαρακτηριστικό
90 90 - 21 54 R
Πίσω
Φάρδος Ύψος Τύπος Διάμετρος M/C Φορτίο Ταχύτητα Αεροθάλαμοι Ειδικό χαρακτηριστικό
140 80 - 18 70 R TT
Loader

Νομικές επισημάνσεις

Βεβαιωθείτε ότι διαφυλάσσετε την ποιότητα και τις επιδόσεις των ελαστικών σας.  Κατεβάστε τον οδηγό μας με τις υποδείξεις ασφαλείας, εδώ, ώστε να μάθετε περισσότερα για τις συμβουλές μας σχετικά με την ασφάλεια και την χρήση.

Οι πιέσεις των ελαστικών που δίδονται είναι καθαρώς ενδεικτικές.  Παράκληση να ανατρέξετε στο εγχειρίδιο συντήρησης του οχήματός σας για τις συνιστώμενες πιέσεις στα ελαστικά.  Μερικές φορές, αναγράφονται σ' ένα αυτοκόλλητο που βρίσκεται πάνω στη μοτό σας.  Τα στοιχεία και οι πληροφορίες που περιέχονται στο site  www.michelin.gr παρέχονται "ως έχουν" και χωρίς ρητή ή υποδηλούμενη εγγύηση. Η Michelin επιφυλάσσεται του δικαιώματος να τροποποιεί ή να αλλάζει το περιεχόμενο στο site αυτό, χωρίς προειδοποίηση.